2777
2789
عنوان

حامله ام و شوهرم زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 44 پست
کلا ازدواج کورکورانه و بدون شناخت اشتباهه خیلیا عاشق میشن کور میشن خیلیام سنتی بدون رفتو امد گول ظاه ...

خانوادداغونی داره همسرم همه مرده‌شور معتاد هستن خواهر شوهر مادرشوهر سوابق دوسه بار ازدواج 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم الان که بارداری فکر جدایی نباش فعلا و با خانوادشم در نیوفت ازشون فاصله بگیر....بمون بچت به دنیا بیاد ...شاید شوهرت اومد بیرون تغییر رویه داد یه شغل دیگه دست و پا کرد ...حالا نهایت دوسال دیگه جدا شو ...چیزی از دست ندادی حداقل بچت اون موقع به غذا خوردن افتاده شوهرت نگهش داره

بچم خیلی بزرگه الان نمیشه سقط کرد باید کورتاژ شد

ن تو روخدا بچه زندس میفهمه ،واسه کوتاژ تیکه تیکه اش میکنن ،نهایتا طلاق بگیر خودت بزرگش کن به مرد الکی بچه نمیده دادگاه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
راهی بیمارستان شدم تاصبح معطل سونوگرافی اورژانسی بودم تااینکه متوجه شدیم بچم سالمه همسرم امروز اولین ...

مگه میشه بزندان زنگزد؟بعدم ازخدات باشه بچت سالمه.شوهرتم تاازادبشه شایدترک کنه.اگرم طلاق میگیری مث خیلیا بچتوخدت بزگ کن باکاروتلاش

بنظرم الان که بارداری فکر جدایی نباش فعلا و با خانوادشم در نیوفت ازشون فاصله بگیر....بمون بچت به دنی ...

انقد استرس و حال خرابی دارم میترسم بچم سالم دنیا نیاد اوضاع بدی دارم خیلی بد 

نمیتونم بچمون الان سقط کنم واقعا نمیشه بزرگ شده شوهرم بیاد بفهمه سقط کردم منو میکشه

پس بعنوان یک مادر حق نداری تاکید میکنم حق نداری بگی بچمو میدم به پدر معتادش و میرم.ببخشید که انقدر رک دارم حرف میزنم.تو مسئول بچه ای هستی که با میل و خواسته ی شما دو تا وسط این بلبشو بدنیا اومده.

خرجیت از کجا میاری؟

الان فقط ۶ تومن تو کارتم هیچ جانم تا می‌فهمن حامله کار نمیدن 

امروز شوهرم اصلن زنگ نزد دهن بین خانواده برهمین میخوام این زندگی تموم بشه این مرد مرد زندگی من نمیشه هیچوقت 

انقد استرس و حال خرابی دارم میترسم بچم سالم دنیا نیاد اوضاع بدی دارم خیلی بد

سعی کن با دوستی کسی حرف بزنی استرستو پایین نگه دار وگرنه بچت ممکنه بیش فعال بشه...فکر سقطم نباش چون شوهرت شکایت کنه بیچاره میشی ...فکر چاره کن ....الان بهترین فرصت برو دیدن شوهرت بگو به این شرط نگهش میدارم که توم تغییر رویه بدی   ....کار ش و خانوادشو بگو که نمیخایی باهاشون ارتباط داشته باشی

الان فقط ۶ تومن تو کارتم هیچ جانم تا می‌فهمن حامله کار نمیدن امروز شوهرم اصلن زنگ نزد دهن بین خانواد ...

کار خونگی بسته بندی پیدا کن ...ااونو تا موقع زایمانتم میتونی...

شوهرت هیچی نداشته برا این یه سالت ...طلا یا ماشین بفروشی