2777
2789
عنوان

پسر سیزده سالم تازه فوت کرده چطور تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 86 پست
وا از اون حرفا بود گوشی یه لحظه نمیتونه بگیره دستش؟

دوست عزیز زیاد تاپیک زدن از تیر بیمارستان بوده فرزندش اومدن اکانت ساختن ؟ 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چی؟ داغ فرزند قطعا نمیدونی چطوریه از مرگ بدتره

من تو جریان تاپیکاش بودم چرا باید دروغ بگه اونم در مورد بچش واقعا که بعضیاتونو درک نمیکنم دلش میخواد اینجا چند نفر باش حرف بزنن آرومش کنن گناه داره نباید اینطوری بگی 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ببین غم فرزند یه چیز فاجعه ایه من تو عمرم ندیدم کسی عزیزشو از دست بده گوشی دست بگیره نمیشه واقعا ببخ ...

میگه اول دی  بیست روز گذشته 

بگو چطور زندس ادم عزیزش بمیره که اب و غذا نمیخوره  نکنه نون و اب میخوره زنده مونده

چه حرفایی میزنی 

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

۵ماه تو بیمارستان و آی سی یو بودم هر شب گریه کردم هر شب عزاداری کردم دو هفته است فوت کرده تازه امروز ...

خدا بیامرزتش عزیزم

خدا بهت صبر بدم

بخدا نمیدونم چی بگم بهت

خدا کمکت کنه

داغ خیلی سنگین رو داری تحمل میکنی خدا بهت کمک کنه تنهات نذاره

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

۵ماه تو بیمارستان و آی سی یو بودم هر شب گریه کردم هر شب عزاداری کردم دو هفته است فوت کرده تازه امروز ...

من میدونم عزیزم تموم تاپیکاتو میدیدم فقط میتونم از خدا برات طلب آرامش کنم همین فقط😭

به جهنم که باور نمیکنید‌خجالت نمی‌کشید این بنده خدا داغداره،شاید میخاد یکم اینجا حرف بزنه آروم بشه .چرا نشناخته الکی فقط میخواین حرف بزنین ؟ ی سر به تاپیکهای قبلش بزنین. شاید جایی رو نداره درد دل کنه، بترسین ک آهش دامنتونو بگیره

همه تاپیکاش برابچشه نگاه کن .

نمیدونم واقعا جایگاه قضاوت ندارم ولی درد فرزند افتضاحه ادم بیهوش میمونه اصلا

نمیتونم تصور کنم یه روزی بچه دار شم و فوت کنه اصلا بتونم زنده بمونم 

ولی کلا طبق چند سالی که اینجا بودم میخوام به کاربرا بگم اخساساتشونو برای تاپیک نذارن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نمیدونم واقعا جایگاه قضاوت ندارم ولی درد فرزند افتضاحه ادم بیهوش میمونه اصلانمیتونم تصور کنم یه روزی ...

برو بیرون لطفا خیلی رو اعصابی فقط برو

نمیدونم واقعا جایگاه قضاوت ندارم ولی درد فرزند افتضاحه ادم بیهوش میمونه اصلانمیتونم تصور کنم یه روزی ...

جاری من بچش تو عروسی بدو میکنهدمیره زیر ماشین میرسه رو سرش تو بغلش یه نفس عمیق میکشه تموم میکنه الان ۱۸ساله فوت شده 

سه تا دیگه بچه اورده داره شاد زندگی میکنه یاد اون بچش همیشه باهاشه ولی زندگی ادامه داره کسی بعد کسی نمرده

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

برو بیرون لطفا خیلی رو اعصابی فقط برو

عزیزم برو پیش تراپیست اگه شرایطشو داری خیلی بهت کمک میکنه

فرزند دیگه ای هم دارین؟