پسرم سالم سالم بود یکدفعه از اول تیر پای چپش را می کسید رو زمین بردمش بیمارستان گفتن یه ویروس آنفولانزا نشسته رو مغزش و سیستم ایمنی به اشتباه به خودش حمله کرده تا اینکه اول دی فوت کرد حالم خیلی بده چون تا سه روز قبلش هوشیار بود و دستم را گرفته بود فکر می کردم به زودی خوب میشه😭😭😭😭😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدا به دلت صبر بده، همه مون یه روز میمیریم، و میریم پیش رفتگانمون، پسرت اونجا پیش خداست و داره بهترین خوردنیای اون دنیارو میخوره، خیلی برای پسرت دعا کردم، چقدر اشک ریختم، چیزی نیست که بگیم و بهت دلداری بدیم، فقط از خدا میخوام صبر بهت بده و آرامش قلبی که بتونی تحمل کنی . روح پسرت هر لحظه کنارته داره نگاهت میکنه ، حرفاتو میشنوه ، احساساتتو میفهمه. فقط ماییم که نمیتونیم روح عزیزامونو ببینیم اونا به همه چی واقفن. اگه میتونی برنامه های زندگی پس از زندگی رو ببین شاید حالت بهتر بشه . دیدت به مردن عوض میشه. شاید با اون برنامه بتونی سرپا بشی .