2777
2789
عنوان

پسر سیزده سالم تازه فوت کرده چطور تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 86 پست
ببین غم فرزند یه چیز فاجعه ایه من تو عمرم ندیدم کسی عزیزشو از دست بده گوشی دست بگیره نمیشه واقعا ببخ ...

متاسفم برای طرز فکرت 

من خودم چندسال قبل پدرم فوت کردخ بودن و اینجا تاپیک میزدم

از امروز ۲۲ فرودین ماه قصد کاهش رنج ( کاهش وزن)دارم .وزن شروع ۷۹ کیلو گرم وزن هدف اولیه تا ۱۵ اردیبهشت ۷۵ کیلو گرم❤❤🤩🤩❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمت کنه🖤🥀

خدا بهت صبر بده عزیزم🫂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

خدا رحمتش کنه ،مصیبت بزرگیه ،خدا به دلت آرامش بده

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

خدا به دلت صبر بده، همه مون یه روز میمیریم، و میریم پیش رفتگانمون، پسرت اونجا پیش خداست و داره بهترین خوردنیای اون دنیارو میخوره، خیلی برای پسرت دعا کردم، چقدر اشک ریختم، چیزی نیست که بگیم و بهت دلداری بدیم، فقط از خدا میخوام صبر بهت بده و آرامش قلبی که بتونی تحمل کنی . روح پسرت هر لحظه کنارته داره نگاهت میکنه ، حرفاتو میشنوه ، احساساتتو میفهمه. فقط ماییم که نمیتونیم روح عزیزامونو ببینیم اونا به همه چی واقفن. اگه میتونی برنامه های زندگی پس از زندگی رو ببین شاید حالت بهتر بشه . دیدت به مردن عوض میشه. شاید با اون برنامه بتونی سرپا بشی . 

باتک تک پستهات اشک ریختم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...