2777
2789
عنوان

پسر سیزده سالم تازه فوت کرده چطور تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا خیلی گاوه

خدا بهتون صبر بده

بابای منم پارسال پاییز فوت شد

یه ویروسی مثل کرونا وارد بدنش شد

دو هفته بیمارستان بود.هزار تا آزمایش ازش گرفتن همه منفی بود.بالای 200 میلیون خرج کردیم.پول به درک.کاش خوب میشد

آخرشم دکترای گاااا و نفهمیدن چی بود

insta :  amiiid619

مادری ک بچشو از دست بده مطمینم مطمینم تاپیک نمیزنه

چه ربطی داره الان ؟

کسی به دروغ نمیاد بگه عزیزمو کردم زیر خاک که 

یکی از اشناهای ما پسر ۱۲سالش تو تصادف از دست داد تو اینستا استوری میزاشت این به این معنی نیست که بی تفاوت هست یا دروغه 

اینجوری میخواد خودشو یکم آروم کنه 

یه مادری ام هست پسر ۱۳ سالشو به خاک سپرده سر خاک داد میزد میگفت من شبا تا صبح ۱۰ دفعه میومدم روتو پتو میکشیدم خونمون الان چجوری میخوای زیر این همه خاک سرد بخوابی (:💔

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
ی درصد فکر کن راست باشه شاید بنده خدا خودش

ببین غم فرزند یه چیز فاجعه ایه من تو عمرم ندیدم کسی عزیزشو از دست بده گوشی دست بگیره 

نمیشه واقعا 

ببخشید اینطوری میگم بیاد هررپز تاپیک بزنه که چی اخه … 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خجالت بکش

از چی؟ داغ فرزند قطعا نمیدونی چطوریه از مرگ بدتره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘