2777
2789
عنوان

پسر سیزده سالم تازه فوت کرده چطور تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 86 پست
برو بیرون لطفا خیلی رو اعصابی فقط برو

دوست عزیز دعوا نداریم که کسی هم تو سایت جایگاهی نداره به کسی دستور بده

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
مادری ک بچشو از دست بده مطمینم مطمینم تاپیک نمیزنه

عزیزم این چه حرفیه؟ 

منم سیزده سال قبل، پسرم  رو از دست دادم و توی اوج غم و اندوه اومدم اینجا تاپیک زدم 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام کادر بیمارستان امام حسین من را می شناسن از بس تو این مدت از کنار پسرم تکون نخوردم و ۲۴ ساعت بالا سرش بودم کاش می مردم و صورت یخ زده اش را که تو کفن پیچونده بودن لمس نمی کردم از عید متنفرم چون تولدش فروردین هست

دوست عزیز زیاد تاپیک زدن از تیر بیمارستان بوده فرزندش اومدن اکانت ساختن ؟

خب نمیفهمم ربطش چیه 

خواسته برای مریضش دعا کنه 

یه دقیقه تو بیمارستان ساعتها میگذره 

نمیدونم همراه مریض بودی یا نه 

یه کاربر بود نگار و حلما اونم همسرش بیمار بود هرروز التماس و دعا و ... خداروشکر الان بهتره همسرشون 

شایدم دروغ باشه ولی میتونی رد بشی 

مادری ک بچشو از دست بده مطمینم مطمینم تاپیک نمیزنه

دیشب یکی بود میگفت هنوز سالگرد دخترم نیمده

میخواست دوباره ازدواج کنه 

انقد ذوق داشت 

واقعا نتونستم باور کنم

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

نمیدونم واقعا جایگاه قضاوت ندارم ولی درد فرزند افتضاحه ادم بیهوش میمونه اصلانمیتونم تصور کنم یه روزی ...

اینطور نگو حتی اگه ی درصدم اینطور فکر میکنی نگو اگه واقعی باشه قضاوتش کردی  خیلی مراقب باشیم ک چی میگیم

جاری من بچش تو عروسی بدو میکنهدمیره زیر ماشین میرسه رو سرش تو بغلش یه نفس عمیق میکشه تموم میکنه الان ...

به هرحال ما اینطوری نیستیم دو تا بچه کوچیک خانوادمون فوت کردن از یه طرف مادر از اون طرف پدر سکته کرده 

برای من این چیزا قابل درک نبوده 

من خودم پدر بزرگم فوت کرد

واقعا ۷ روز اول بس که داشتم کار میکردم و سر خاک میرفتم گوشیم نمیدونسنم کجاست

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دیشب یکی بود میگفت هنوز سالگرد دخترم نیمدهمیخواست دوباره ازدواج کنه انقد ذوق داشت واقعا نتونستم باور ...

دقیقا تو همون تاپیک بودم که اومدم اینجا گفتم 

هدف منم نیس بگم اسی دروغ میگه میگم ادم اخساساتشو نذاره که داغون نشه

نگار و حلمام یادمه دقیقا یه مدت طولانی کاربرارو کذاشت تو خماری

نکن مگ مجبورت کرده ک بیایی بگی؟طرفت تو حال بد اومده درددل شما میگی باورنمیکنم با حال بعدش بیاد ثابت ...

من گفتم باور نمیکنم .به شما چه ربطی داره قصد و‌منظورم چیه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ