2777
2789

باور کنید این چند روز انقدر تاپیک خواستگار زدم که کاربریمو دیگه باید منفجر کنم کلا😂

خواستگارم به شدت رو این مسئله که دختر دوست پسر داشته باشه قبلا و اینا حساسه 

ولی از نظر حجاب و اینا خیر حتی عروسیاشون مختلطه و خانواده بازی از نظر پوشش هستن فقط خیلی حساسه رو روابط قبل از ازدواج خودشم رابطه ای نداشته

ما فردا برای دومین جلسه اشناییمون میربم بیرون و بهشون تاکید کردم که من حتما تا سه باید خونه باشم بعد گفتش که حالا سه شد چهار پنج هم اشکال نداره نهایت به خانواده میگی تو ترافیک بودیم

من در جواب گفتم که نه لطفا ترافیک رو حساب کنید و جای دوری رو انتخاب نکنین من سه خونه باشم

به نظرتون اینو گفته منو امتحان کنه ببینه قبول میکنم یا نه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه امتحان نیس خودش میخواد کرم بریزه

من خانوادشونو میشناسم و خودش روهم به شدتت خانواده فرهنگی و مبادی ادابی هستن خیلی زیاد همچین حرفی خیلی ازشون بعید بود نمیدونم واقعا اخلاقش اینطوریه یا یه دستی زده بیینه من چی میگم

طرف بدبينه؟ تعصبيه؟؟ حواستو جمع كن جو نگيرتت خواهر

اصلا بدبین و تعصبی نیست ولی کسایی که میشناسن میدونن خیلی روی روابط قبل ازدواج حساسن و چند نفر تایید کردن خودش هم رابطه ای نداشته

بنظرم اصلا به این فکر نکن که اون چی فکر میکن خودت باش حتی اگر تا ۷ هم خانوادت اوکین بیرون باشین همو بشناسید.... این ادا هارو درنیار چون تا آخر باید همینجوری رفتار کنی ک خدایی نکرده فکر نکن بی عفتی

اولا که هیچ آدمی حق نداره آدم دیگه ای رو امتحان کنه!

ثانیا اصلا ۳ یا ۴ اومدن چه ربطی به سابقه دوستی و این داستانا داره؟

سوما بگین قانون خونه ما اینه من این ساعت برگردم بحثم نکنین دیگه سرش، اگه احترام گذشت به چهارچوبی که گذاشتین آدم فهمیده ای هست وگرنه بیشتر دقت کنین خودشیفته و خودخواه نباشه که بخواد حرف حرف خودش باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿