2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین حیاتیه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 91 پست
چرا قبول نمیشی ؟!! خودتو اینقدر خنگ میبینی:///اگه یه کتاب غیر درسی دستت بگیری و بخونی تا اخرش بعد از ...

کلا حس میکنم هیچی نمیشم

دچار حس پوچی شدم  

چرا وقتی میخوندم فیزیک 70 درصد میزدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ببین کار پیدا کردن با مدرکت فکر نکن راحته خیلیییی سخته اعتبار مدرک هم واقعا مهم نیست حداقل چیزی ک ...

خودمم نمیدونم چی میخام از زندگی کردنم گیج شدم 

همه چیزای خوبو میخام ولی مگه کسیم هست که نخاد؟! 

سلام من از شما یکسال بزرگترم و ۴۰۱ کنکور دادم رشته خوبیم آوردم اما حماقت کردم نرفتم ۴۰۲ هم اون رشته دلخواه نشد ۴۰۳ هم ازدواج کردم نشد درس بخونم کنکور ندادم . و اما امسال تازه شروع کردم و میخوام برای ۴۰۴ بخونم و انشاالله قبول بشیم. به نظرم بهترین تصمیم اینه که شمام بخونی برای ۴۰۴ 

نه دلم میخواد مستقل بشم با مدرکی میگیرم بتونم یه کار دولتی و تضمینی داشته باشم پدر و مادرم همین الان ...

خب پس ب همین چیزا فک کن 

اگه درست خوب بوده فقط تنبلی باعث این قبول نشدن ها شده میتونی به هدفت برسی

من سال دیگه وارد سی سالگی میشم

خیلی خیلی افسوس میخورم ک چرا سن تو بودم برای کنکور خوب نخوندم 

خودمم نمیدونم چی میخام از زندگی کردنم گیج شدم همه چیزای خوبو میخام ولی مگه کسیم هست که نخاد؟!

حق داری به نظرم که تا 20 سالگی حتی انتخاب رشته هم سخته چه برسه 15 16 سالگی بشینیم بگیم تجربی دوست داریم یا هنر یا ...

اگر برگردی عقب و شرایط منو داشتی کنکور میدادی یا فقط یه رشته الکی میرفتی

من الانم رشتم بد نیس ارشد شیمی دارم از دانشگاه دولتی ولی تو استان من کار براش نیس

اگه برمیگشتم عقب یه رشته ای انتخاب میکردم ک کار براش صددرصدی توی شهر خودم باشه

استخدام رسمی بشم مث اموزگاری دبیری پرستاری رادیولوژی