2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین حیاتیه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 93 پست
گیجم نمیدونم چی میخوام وای اره روانشناسی چیزی هستییجوریه که درس میخونم ولی ول میکنمدلم مهاجرت میخواد ...

مهاجرت؟!! 

هیچ کشوری یه فردی رو که هیییچ هنر و تحصیلاتی نداره رو نمیگیره. اصلا میخواد چیکار؟!! 

شاید برنامه ای که ریختی خیلی بلندپروازانس و ایده ال خودتو توش تصور کردی. برنامه سنگینی ریختی که یه هفته اجرا میکنی بهت فشار میاد و میذاری کنار. 

یه برنامه مدیوم بریز. ایده الانه به قضیه نگاه نکن 

شیدای توام جانا 🌿
اگه پشت کنکور وقتم تلف شدو همون لیسانسم نداشتم چی؟!

با خودت فکراتو بکن اگه آدمی هستی که میتونی بخونی بمون پشت 

اما اگه میدونی بمونی پشت باز همون برنامس 

بله وقتت رو نکش و برو یه رشته بخون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رشتت رو دوست داشتی؟! برای من کار هم مهمه که بعدش تضمین بشه حتی حاضرم همه خوشیامو فدا کنم

حسابداری عالی همه جا کار واسش هست همه جا هم استخدامی داره از بقیه رشته ها بیشتر 

کاش تو اینجا بودی 💔

من اولین کنکورم401 بودنه خب خبر مرگم بشه اگه میخواستم همون موقع میخوندمبعدشم الان حالتی شدم که میگم ...

دقیقن من نمیخام پشیمونم بشم میترسم از اینکه زمانو از دست بدم دیگه نمیخام تصمیم اشتباه بگیرم همه سال های زندگیم تا الان یا با تصمیم خودم نبوده یا اشتباه بوده تصمیمام 

مهاجرت؟!! هیچ کشوری یه فردی رو که هیییچ هنر و تحصیلاتی نداره رو نمیگیره. اصلا میخواد چیکار؟!! شاید ب ...

اون که اره 

مثلا از بابت انخاب رشته 

میخواستم برم روانشناسی گفتن وای اصن مهاجرتش خوب نیس 

بعد فلان رشته وای اینجوری

ایده الانه چجوریه مثلا نه کلا عادت دارم بعد یمدت ول میکنم 

3 ساله وضع همینه همه درسارو حفظم ولی مرور استمرار نداشتم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دقیقن من نمیخام پشیمونم بشم میترسم از اینکه زمانو از دست بدم دیگه نمیخام تصمیم اشتباه بگیرم همه سال ...

الان دانشگاه نرفتن 

تصمیم اشتباهیه 

من پارسال مهندسی کامپیوتر قبول شدم 

مامانم گفت برو 

مث .....گفتم نههههه من میشینم واسه فلان چی 

یه سوال درس خوندن رو دوست داری؟برای بهمن میخوای بری آزاد یا پیام نور خانواده هزینه میکنن؟میگی سه توم ...

تو این مدت که بیکار بودم به شدت دلم برای کتاب و درس و مدرسه تنگ شده حس میکنم یه حسرت شدن برام شاید بخندی ولی بعضی وقتا گریم میگیره که نمیتونم درس بخونم 

پیام نور رو میگن مدرکش معتبر نیست خانوادم 

غیر انتفاعی و ازادم میگن پول میدیم برو ولی بعدن انگار باید حتمن از طریق اون مدرک کار گیر بیارم جبران کنم 

سه تومنم خودم کار کردم تمام سرمایم 6 تومنه میخام بزارم پای این کنکور و ترمیم 

خب عادتاتو تغییر بده. این اصلا عادت خوبی نیستبه خودت بیا

موندم مث خر توی گل

الانم انگار میترسم شروع کنم

میترسم بازم شکست بخورم

اینجا یه فاکتور اصلی داریم به اسم سن!هر سالی که قبول نشی یک سال به سنت اضافه شده و تو هیچ تغییری نکر ...

برای یه خانم اونم تو ایران و این مملکت بنظرت شغلی هست؟! برای یه دختر تو سن من حس میکنم فقط یه راهه اونم درسه 

تو این مدت که بیکار بودم به شدت دلم برای کتاب و درس و مدرسه تنگ شده حس میکنم یه حسرت شدن برام شاید ب ...

مدرکش از ازاد اوکیه تره 

هزینن کنن حالا بری 

بعدا یه فکری میکنی

موندم مث خر توی گلالانم انگار میترسم شروع کنممیترسم بازم شکست بخورم

بلاخره که باید یه کاری کنی😐😐

داری حرصمو درمیاری 😑😒

یا بخور و بخواب تو خونه اخرش هیچی نشو 

یا از امروز به خودت بیا و یه حرکتی بزن 

بشین بخون 

اینطور نباشه که سال دیگه بگی کاش فلان موقع میشستم میخوندم 😒😒

برو کتابخونه بخون