2777
2789

سلام 19 سالمه 

تو این شرایط که میگم شما اگه جای من بودین چیکار میکردین؟! اگه همسن یا بزرگتر هستین جواب بدین حتمن لطفن 

سال 402 اولین بار کنکور دادم قبول نشدم 

403 کنکور دادم غیر انتفاعی اوردم هم شهریه زیاد میشد هم رشته رو دوست نداشتم و سخت بود بازار کار انچنانی نداشت نرفتم 

الان امروز دفترچه میاد برای ورودی بهمن و احتمالا رشته های خوبی نداره و منم علاقه ای ندارم 

یا اینکه میتونم حدود 3 تومن که برای من پول زیادیه خرج کنم و دوباره کنکور بدم اونم اگه از الان شروع کنم برای تیر 

تازه زر زیاد فک و فامیلم هست که هی تو تک تک تصمیمای زندگی ادم باید دخالت کنن 

خانوادمم انچنان حمایتی ندارن ینی یجورایی دهن بین هستن

خودمم ادم اهمال کاریم تقریبن یا شایدم انگیزه نداشتم تا حالا 

ولی دلم میخاد تا وقتی میتونم کنکور فرهنگیان بدم شاید قبول شدم؟! 

نظرتون چیه؟! 

اول باید هدفتو از درس خوندن مشخص کنی؟ 

دوم حرف خونواده و فک و فامیل به باد هوا بگیر اصلا توجه نکن حتی یه درصد. 

سوم خودتو تو مسیر کنکور تنها تصور کن که برای خط پایان تمام تلاشتو میکنی. تک و تنها تو یه بیابون افتادی که تنها راه نجاتت کنکوره

بشین برنامه بریز رو کاغذ همه چیو بنویس اینطوری ذهنت اروم میشه میتونی برای کنکور برنامه بریزی

بچسب به درس خوندن 

شیدای توام جانا 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا می‌خونی بمون اگه نمی‌خونی الکی خودتو اذیت نکن 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

چرا همش حس میکنم دیره؟

کیفیت مهمه نه کمیت 

اگه از الان تا روز کنکور از روزا و ساعتات استفاده درست کنی اصلا دیر نیست

چه بسا کسایی از تابستون شروع کردن و شل و سفت میکنن و خوب نمیخونن. چه کسایی که از زمستون شروع کردن و بکوب تو اوج تا کنکور میخونن 

شیدای توام جانا 🌿
اول باید هدفتو از درس خوندن مشخص کنی؟ دوم حرف خونواده و فک و فامیل به باد هوا بگیر اصلا توجه نکن حتی ...

واقعا منم حس میکنم 

تو بیابونم

و ناامیدددددد همش حس میکنم دیره گیجم 

نمیدونم چی میخوام 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا