2777
2789

من هزارباررژیم گرفتم نشد چاقم میترسم ازاسلیو عمل واینا دیگه امروز میخوام شروع کنم تیروعید کم کارم دارم چیکارکنم به رژیمم پایبند باشم وعمل کنم ولاغرشم ۱۵کیلو وزن کم کردن خیلی زیاده؟؟؟میتونم یعنی

منم ذقیقا ۱۵ کیلو اضافه دارم یکسالم هست میرم باشگاه هیییییچ تغییزی نکردم میهام یه رژیم سخت بگیرم سه ماهه لاغر کنم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فستینگ بگیر

کربوهیدرات رو محدود کن

قند و شکر مصنوعی حذف کامل

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
قد۱۶۴و وزن ۸۵

اصلا با این وزن فکر عمل اسلیو نکن

همکارم با وزن شما عمل کرد شده پوست لستخون

ولی اون یکی با وزن ۱۰۵ عالی شد با عمل

شما فقط داروهاتو مصرف کن ک علت اصلیه چاقیته

تحت نظر دکتر تغذیه شروع کن فست کردن ۱۲ ساعت بعد ۱۴ بعد ۱۶

شیرینی جات و کربوهیدراتو یولش یواش کم کن

اصلا هم عجله نکن هفته ای نیم کیلو عالیه ماهی ۲ تا کم کنی ۱۰ ماهه ب هدفت میرسی ❤️

اصلا با این وزن فکر عمل اسلیو نکنهمکارم با وزن شما عمل کرد شده پوست لستخونولی اون یکی با وزن ۱۰۵ عال ...

امیدوارم بتونم من باشگاه هم میرم واسه روحیم افسردگیم دارم همیشه ازین ناراحتم که چراتاحالا نتونستم وزنمو کم کنم انقدرعصبی وخستم که ارمایش دادم دیدم تیروعید داشتم ونمیدونستم

امیدوارم بتونم من باشگاه هم میرم واسه روحیم افسردگیم دارم همیشه ازین ناراحتم که چراتاحالا نتونستم وز ...

اخی خوب کردی

برای افسردگیت ویتامین دی و امگا۳ هم بخور

انشالله همه مشکلاتت با هم حل میشن

چه جوری کنترلش کنم گاهی وقتها نمیشه انگار

اگه نزدیک دوره قاعدگیت پرخوری میگیری سعی کن اون با یه چیز دیگه مثلا میوه های شیرین یا خرمایی چیزی کنترلش کنی 

اگه مشکل گوارشی مثل یبوست داری اونم باید درمان کنی و غذاهایی بخوری که یبوست کنترل کنه با یه سرچ ساده میتونی پیداش کنی