2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد اعصاب منو خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 74 پست
انقدر ک۶ احمقم اعتماد به نفس صفربخدا دیشب سر همینا با شوهرم بچثم شدهی چندروز بود میگفت دست و پاچلفتی ...

ببین اینجوری خودتو ضعیف نشون بدی ،اختیار خودتو بچتو خونه زندگیتو به دست می‌گیرنا .اجازه دخالت بیش از اندازه نده خودتو زرنگ نشون بده حتی شده الکی ،اینجوری عادت می‌کنی ،فقط مواظب باش حریمت از بین نره و اختیار تو از دست ندی

بعداز هرسختی اسانی است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر ک۶ احمقم اعتماد به نفس صفربخدا دیشب سر همینا با شوهرم بچثم شدهی چندروز بود میگفت دست و پاچلفتی ...

وقتی خودت ضعیف نشون بدی هی استرسی باشی همین میشه دیگ درصورتی ک شما ازشوهرت دلگرمی میخواستی اونم صاف زد تو پرت حتی اگر ادم قوی نیستی جلو بقیه تظاهرکن 

توخونه تمیرین کن ک جلو بقیه هول نشی

باشوهرتم باسیاست ارامش حرف بزن بحث کردن فقط خودتو مقصرمیکنی حتی اگر حرفت حق باشه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

اونا باید میومدن خونتون بچه رو حموم میکردن،هوا سرده از اونجا اومدی بیرون بچه سرما خورده انشالله زودتر خوب بشه نی نی خواهرشوهرتم محل نده معلومه بی عقله که ناراحتت میکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
حموم خونه من ۱۴ تا پله میخورد تا برسم به حموم که من یه دعا تشت آب آماده میکردم یه مشما بزرک و پارچه ...

👌👌 منم چند ماه زمستون رو همین کارو میکردم تا خوردیم به بهار و تابستون راحت شدم بردمش حموم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
اخه حموم من توی حیاطه و اینکه یه مقدار میترسم

کاری نداره تاکی میخای هر سری بچه رو ببری اونجا 

کف آشپزخونه وسایلشو آب گرم تو لگن آماده بزار با کاسه کوچیک یه زیر انداز بزار  بچه رو بخوابون کم کم با کسان کوچیک آب بریز بشوراصن نیازی به بلند کردن زیاده بچه نیست که بترسی من بچام کوچیک بودن حتی چند روزه با همین روش تو حموم خودم تنهایی شستم 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
ببین من اینطوری بودم حالا نمیگم درست بوده یا غلطولی بچه من تا وقتی نوزاد بود با ی لگن آب کنار رادیات ...

منم اینکارو میکردم یە لگن و دو تا آفتابە تو خونە بخاری رو زیاد میکردم حمومش میدادم تا وقتی تونست بشینە بعد بردمش حموم

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

ببین من اینطوری بودم حالا نمیگم درست بوده یا غلطولی بچه من تا وقتی نوزاد بود با ی لگن آب کنار رادیات ...

خالم میگفت یبار بچمو قدیم جلو بخاری حموم کردم ذات الریه کرد آب حموم کمی باز بذارین حموم گرم شه بعد ببرین تو گرما حموم کنین بیرون هرکاریم کنی سرد میشه ولی حموم بخار داره بهتر از بیرونه

روز پدر بله برونشه

تا اونجا که میتونی بچه نوزاد رو حموم نبر لباس عوض کردنی زیر بغلش و تمیز کن لباسشو هر روز روزی دوبار عوض کن از کمر به پایین که دستشویی می‌کنه میشوری دیگه نیاز نیست تند تند حموم کنی چون نوزاده طاقت سرما نداره

اولا خواهر فقط خواهر تنی هست،

خانواده همسر خانواده همسر هستند، با حفظ حریم و فاصله ، و رعایت ادب و احترام

من خودم نود درصد اینو رعایت کردم، 

چند جا این مورد رو از یاد بردم چون واقعا اون چندبار به کمک نیاز داشتم و تنها بودم.

از همونجا دقیقا ضربه خوردم. 

و گفتم واقعا درست میگن که هم احترام نگه دار، هم زیاد نزدیک نشو.

خیلی سخته پذیرشش برای بعضی ها، اما واقعا فقط در حد خانواده همسر و یک غریبه هستند، ازشون انتظار اصلا نباید داشت که اونطور که ما رعایت میکنیم، رفتار کنند