2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد اعصاب منو خورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر بدم میاد اطرافیان گوه اضافه میخورن من عکس بچمو دادم به خواهرم میگه (چند روز اومدم شهر دیگه خونه خواهر کوچیکه ام و اینجا بهش فرنی دادن تازه) بعد میگه بچه جه خوشگل شده بهش رسیدن انقدر بدم اومد گفتم آره من عرضه ندارم آخه به بچم اسیری تشنگی میدم بلد نیستم برسم اینجا بهش یه قاشق فرنی دادن بچم جون گرفت خوشگل شد تپل شد من نمیدونم پس چرا دارم حمالی میکنم 

اره مخصوصا الان ک هوا خیلی سرده

اره مامان خدا بیامرزم اصلا نمیزاشت می‌گفت نوزاد چیکار کرده که بدنش کثیف باشه تند تند حموم می‌برین.سر تا پاشو با دستمال و آب ولرم تمیز میکرد لباس می‌پوشند .روزی دوبار لباس عوض میکرد

ببین من اینطوری بودم حالا نمیگم درست بوده یا غلطولی بچه من تا وقتی نوزاد بود با ی لگن آب کنار رادیات ...

خوب اگ بچه یهو جیش کنه چی؟ همه جا نجس میشه که

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خوب اگ بچه یهو جیش کنه چی؟ همه جا نجس میشه که

چرا نجس شه

من معمولا بعد جیش حموم میدادمش

بعدم اگ جیش کنه داخل لگنه دیگه با آبی که تو آفتابه س میریزم روش فرق داره. با آب پاک آب میکشیم

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
چرا نجس شهمن معمولا بعد جیش حموم میدادمشبعدم اگ جیش کنه داخل لگنه دیگه با آبی که تو آفتابه س میریزم ...

آها آره درسته 

البته فک کنم رو پسرا جواب نده چون جیش کنن تا یک متری پرتاب میکنه😁

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
آها آره درسته البته فک کنم رو پسرا جواب نده چون جیش کنن تا یک متری پرتاب میکنه😁

حالا من ی چی بگم بیشتر بخندی بچه من پسره 

البته الان ده سالشه

اون موقع مجبور میشدم س ر شو با انگشت بگیرم رو ب پایین ک فواره نزنه😂

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
حالا من ی چی بگم بیشتر بخندی بچه من پسره البته الان ده سالشهاون موقع مجبور میشدم س ر شو با انگشت بگی ...

😂😂چرا با این اعمال شاقه می شستی؟میبردی حموم راحت

خودتو ناراحت نکن عزیزم خوب جواب دادی سکوت گاهی اشتباهه...اونم احتمالا فهمیده که ناراحتت کرده و مقصره ،برا همین حرفو عوض کرده

اگه عاشق اکسسوری و بدلیجات برند ژوپینگ و کپی طلایی حتما پیج اینستاگراممون رو دنبال کن😍👇🏻mahura_accessoriess@  همراهیت باعث خوشحالی و دلگرمیه مهربونم ❤️🥹💋

انقدر ک۶ احمقم اعتماد به نفس صفربخدا دیشب سر همینا با شوهرم بچثم شدهی چندروز بود میگفت دست و پاچلفتی ...

خب دیگه همه چیز بخودت بستگی داره.

اعتماد بنفست رو درست کن.

بعدم کمک لازم داشتی خانواده خودت.

نشد همسرت.

بگو خودم بچمو بزرگ میکم.

اون دستت هم درمان داره، برو دکتر

انقدر ک۶ احمقم اعتماد به نفس صفربخدا دیشب سر همینا با شوهرم بچثم شدهی چندروز بود میگفت دست و پاچلفتی ...

عزیزم حمام چه کاری نداره 

بچه تحرک نداره ک خیلی کثیف بشه یا بو بگیره 

ی وان اب درس کن کنار بخاری ی وان هم خالی بزار 

مادری خواهری دوستی کسی یا شوهرت اصلا بگو اب بریزه رو دستت سریع بشورید حوله هم اماده بزار سریع بپیچید بهش 

الکی هم بچه رو تو راه و نیمه راه نبر مریض بشه