2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲ سال دیگه عمومیم تموم میشه

میشه کلا راجب پزشکی مزایا معایب حقوق برام توضیح بدید در آخر فکر میکنید ارزشش رو داره؟در برابر سختی کار بالا حقوق خوب دریافت میکنید؟توی چه رنج حقوق پزشک عمومی میتونن به طور معمول و حد اق درآمد داشته باشند 

میشه کلا راجب پزشکی مزایا معایب حقوق برام توضیح بدید در آخر فکر میکنید ارزشش رو داره؟در برابر سختی ک ...

اینجور که من برداشت کردم هدفت پوله

خلاصه بگم

از پول خبری نیست

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اینجور که من برداشت کردم هدفت پولهخلاصه بگماز پول خبری نیست

این جوری بگم دوست دارم جایگاه خوب داشته باشم و کمک کنم به مردم پرستاری رو هم بخاطر همین آمدم ولی میگن پرستاری سختی کار بالایی داره ممکنه پشیمون شم نتونم ادامه بدم چون میگن پرستار هارو خیلی تحقیر میکنم افسرده میشم یکی اذیتم کنه و تلاشم رو ببره زیر سوال

جایگاه نه چندان خیلی بالا متوسط درامد هم پایین بین ۱۵ الی ۲۰

آخه ما یکی هست تو فامیلمون امسال پزشکی قبول شد چقدررررر بهش اهمیت میدن چقدر دل من می‌شکنه من اصلا به چشم نمیام