2777
2789

کسایی ک از ماشین سردرمیارن یا شوهر تعمیرکار دارن 

ماقبلا ی پژو مدل ۹۱داشتیم یعنی ۴..۵سال پیش این بدبخت همش تو تعمیرگاه بود همش شوهرم میگفت خرابه..گذشت سال ۴۰۰ی پارس تیوفایو خریدیم سال اول خو هیچ از سال دوم ی بار میگفت دیسک صفه باید عوض شه ی بار میکفت فلان چی باید عوض شه هر سری ی چیزیش رو عوض میکرد اینم بگم ما ی پراید کنارش داریم این پارس همش تو پارکنیگ زده جای دورم باهاش نرفتیم زیاد..روغنش رو ک باید هر ۵۰۰۰کیلومتر عوض کنیم اون هر۲۰۰۰کیلومتر عوض میکنه..بخدا تا قسط میدیم چندرغاز میمونه میره اونم خرج ماشین میکنه..الان رفته فن پروانه موتورو همینایی ک مربوط ب کولر ماشینن با بلبرینگ عوض کرده میگه اینا مصرفی ان بایدعوض شن درحالیکع اصلا مشکلی نداشتن میگه ن صدا میومد تو ماشین ..سه تومن هزینه خرید و تعویص شد..دوباره دیشب تو ماشین بودیم هی میگفت گوش کن گوش کن صدا رو میشنوی نمیدونم کجاش خرابه گفتم مگه نگفتی بلبرینگ و فن موتوره صدا از اونه تعویض کردی دیگه گفت چی میدونی اخه شروع کرد دادوبیداد..احساس میکنم اینطور بیشتر میزنه خراب میکنه ماشینو..واقعا راس میگه این قطعات مصرفی ان؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی از آقایون همینن. شوهر منم یه مدت میگفت سرکارم بعد فهمیدم من رو با بچه نوزاد تنها میگذاشته بره تعمیرگاه.

پاتوقش شده بود اونجا. منم تو شهر غریب 

انگار اینجور کارها تو خونشونه پدرشون هم ماشین سنگین داشته‌.

بله قطعات مصرفی باید عوض بشه ولی نه هر وقت . وقتی که خراب شد روغن ماشین هم ۵۰۰۰ کیلومتر یا ۶ ماه حتی اگر ۵۰۰۰ کیلومتر نشه باید عوض بشه . شوهرت یا وارد نیست یا وسواس داره که همش تو تعمیرگاهه

اگر صفر خریدید  که نباید انقدر هرج بندازه

بعضیا هم یه وسواس دارن

حالا بعضی چیزا مصرفیه مثل ف یلتر هوا و روغن و لنت و تسمه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞