2777
2789
این جوری بگم دوست دارم جایگاه خوب داشته باشم و کمک کنم به مردم پرستاری رو هم بخاطر همین آمدم ولی میگ ...

پرستاری هم کارش راحت تره هم درامدش بهتر از عمومیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
متوجه نشدمبیوپسی بعد شیمی درمانیه؟

پدرم معده ش بود. عمل شیمی درمانی و .. تکمیل شد

بعد از یک ماهو نیم رفت پت اسکن.نوشته یک غده لنفاوی در مدیاستین سینه... بزرگ شده . میگن بخاطر عود بیماری اونجور میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرستاری هم کارش راحت تره هم درامدش بهتر از عمومیه

من تاحالا هرکس رو دیدم گفته پرستاری سخت ترین شغل دنیاست حتی پرستار هام میگن سختی کار پرستارا از بقیه علوم پزشکی ها به شدت بیشتره

آخه ما یکی هست تو فامیلمون امسال پزشکی قبول شد چقدررررر بهش اهمیت میدن چقدر دل من می‌شکنه من اصلا به ...

این حرفا فقط واسه سال یک و دو هست

بعدش عادی میشه دیگه کسی تحویل نمیگیره بعدشم میشه موج منفی و حسادت و عمومی که چیزی حالیش نیست درحد اسهال استفراغ و دارو شیمیایی فلانه روغن بنفشه طب علفی و …. 

پدرم معده ش بود. عمل شیمی درمانی و .. تکمیل شد بعد از یک ماهو نیم رفت پت اسکن.نوشته یک غده لنفاوی در ...

چند سالشه

سرطان چه نوعی بود

از کی سرطان داشت

از کی شیمی شد

چند بار شیمی شد

من تاحالا هرکس رو دیدم گفته پرستاری سخت ترین شغل دنیاست حتی پرستار هام میگن سختی کار پرستارا از بقیه ...

پرستار نهایتش فقط دوتا شیفت اجازه داره پشت سر هم وایسه ولی پزشک حتی تا ۷۲ ساعت بدون استراحت هم کشیک چیز عادیه 

مهندسی عمران

سرکار خانم دکتر

رشته پزشکی اگرچه پول نداره ولی رضایت خاطر داره. احساس مفید بودن داره

مهندس عمران نه کار داره نه پول داره نه حس رضایت شخصی 

از من مهندس عمران باسابقه به شما