2777
2789
عنوان

گریم گرفته

221 بازدید | 16 پست

من برای عروسیم چونکه با شوهرم آشنا بودم چون داییام و خالهام از شوهرم خوششون نمیاد همه چیزی پشت سرم گفتن هرچیزی ک دلتون بخواد اینگار نه اینگار که دختر خواهرشونم مادرمم پشتم در میومد اما میگفت رابطمو نمیتونم برا خواهر و بردارم قطع کنم و خراب کنم. توی عروسیمم فقط ی داییم بود ک اومده بود برا کارش حالا اتفاقی ب عروسی منم خورد و اومد (همه ی دایی و ی دونه از خالهام راهشون دوره) دیگه این گذشت.دیروز مراسم خواستگاری دختر خالم بوده همشون پاشدن اومدن برای ی خواستگاری ساده ک مثبت منفیش معلوم نبود همه هم بودن ب من اون همه آدم ی کلمه نگفتن تو هم بیا فقط دختر خالم تو اتاق گفت تو ک نمیای نه؟ منم گفتم چرا اینجوری گفته خب درست بگه همه هستن تو هم بیا

مامانمم دیروز گفت اره زنگم زدن گفتن تو بری کمکشون فلان تنهابری. منم گفتم ن درس دارم حالا مامانم میگه ن خالت گفته منم برم مامانم گفته ن مگه بچه بازیه خواستگاری ک دخترمم بیاد نمیاد. خالمم گفته بچه نیست ک ولی یکیشون ب من نگفت پاشو بیا . بقیشو الان میگم

حالا امروز مراسم بله برونه دیشب ب اصرار مامانم ب  دختر خالم پیام دادم ک چیشد و اینا اونم آدرس ازمایشگاه برا ازدواج ازم گرفت گفتم امروز بله برونه گفت نمیدونم اگ باشه حتما خبرت میدم و اینا الان پشت تلفن داشتم ب مامانم گله میکردم که واسه عروسی من نیومدن تبریکم نگفتن همشون ولی برا ی خواستگاری ساده همه اومدن و ب منم ی کلمه نگفتن داشتم غر میزدم ک مامانمم داد زد ک خودم گفتم و فلان چمیدونستم بهت بر میخوره و اینا منم گفتمش کاری ب تو ندارم اونا باید میگفتن هرچیزیم ک تو گفته باشی دیگه شروع کرد جیغ زدن که حالا ی غلطی کردم و فلان بسه دیگ و اینا منم گریم گرفت از اینکه مامانمو ناراحت کردم از اینکه اونا بین این دختر خواهرشون با این یکی تبعیض قائل میشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره