2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم جواب منفی بدم

430 بازدید | 50 پست

پارسال که جواب منفی دادم بعد چن ماه پشیمون شدم کلی دعا کردم اگه به صلاحمه دوباره بیاد😂 الان باز میخوام بپرونمش 

هم واسه رد کردنش دلیل دارم هم قبول کردنش 

متعهده آروم و صبوره عصبانی نمیشه دختر باز نیست خسیس نیست خانواده خوب 

اما بددهنه یعنی با دوستاش هرحرفی میزنه ..تو جمع خانوادگی نه..مودبه 

تفریحات و علایقش با من متفاوته کلاا فرق داره سلیقمون 

حس میکنم با این همه تفاوت نمیتونیم پایه تفریحات هم باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به گوشی همسرم دسترسی دارم

گاهی براش خلوتش میکنم

اما صراحتا گفته واتساپ مو کاری نداشته باش

نه تنها دوستاش بلکه مردهای فامیل هم توی پی وی چیزهایی میفرستن که اگه من ببینم دیدم نسبت بهشون عوض میشه

قرارنیس که حتماااشبیه هم باشین.بذار روترازو ببین کدوم کفه سنگینتره.فقط مراقب باش رفیق بازنباشه

همین مورد یکی از چیزاییه ک باعث تردیدم میشه

کارش جوریه ک یه هفته سرکاره شهر دیگه..دو هفته خونست 

اون یه هفته سرکار  تمام تایمش با دوستا و همکاراشه 

و از این آدماست که واسه رفیق هرکاری میکنه 

ازدواج اصلا اصلا شوخی بردار نیست یکی دو جنبه هم نداره ک بخوای در نظر بگیری...مهم ترینش خانوادش و فرهنگشون میخوای ی پسر و بشناسی نگاه به خانوادش کن ک چجورین شاید الان اولشه اون روش نشه اونجور ک واقعا هست رفتار کنه و شناخت خانوادش هم نیاز به زمان داره..بعد اینکه الویتش تو زندگی شمایی یا خانوادش...بعد آقا گرم مزاجه یا سرد مزاج...درکنار اینا چقدر درآمد داره ک بتونه تفریح ببره شمارو و نیازات و برطرف کنه...انقدر زیاده ک میشه حالا حالا درموردش گفت 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
یه از نقاط قوتش خانوادشه کاش شبیه خانوادش بود کاملا

مثلا من تو دوستی فکرمیکردم شوهرم خیلی متشخصه و اصلا شناختی درمورد خانوادش نداشتم اصلا..ظاهرا خوب بودن..بعد عقد دیدم پدرشوهرم همه رو مسخره میکنه و شوهرمو برادرشوهرمم دقیقا همینطورن

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

یا نگاه کن زن چ جایگاهی داره خانواده مرد سالار نیستن؟چون اگه شوهرت بخواد کمی تو جمع حواسش به شما باشه سریع با گفتن زن زلیل و یا ی جا‌گیرش بندازن زشته اینجوری نکن جمعش میکنن

یا نگاه کن زن چ جایگاهی داره خانواده مرد سالار نیستن؟چون اگه شوهرت بخواد کمی تو جمع حواسش به شما باش ...

نه اتفاقا باباش خیلی به مامانش احترام میزاره..تو فامیل میگن زن ذلیله😂

کلا خانوادش اوکین  از هر نظر

مشکلم با خودشه