2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم جواب منفی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 50 پست
من ۲۱ سالمه زیادم انعطاف پذیر نیستم😂 بله متاسفانه رو این مورد خیلی تعصب داره کلی هم صحبت کردیم میگه ...

دقیقا ... 😁 من همسرم شیفتی بود پنج سال پدرم در اومد واقعا سخته ... وابستگی پیدا میکنی اما پیشت نیست ‌‌‌... غم انگیزه🥺

عزیزم خودت بشین باهاش حرفای جنسی بزن چت جنسی بکن جوک های جنسی بامزه شوهرته دیگه سیرابش کن ... شوهرت ...

از سمت من سیرابه

اینو خودشم‌میگه

چتامون ببینی از اول زندگی تاحالا فکر میکنی دوتا دوستیم که تشنه این چیزاییم

تو زندگی هم همینجور

اتفاقا من بیشتر پایم و نه نمیگم اون گاهی میل نداره و پایه نیست

ولی کرمه چیه نمیدونم خودشم میگه نمیدونم چه مرضی هست دارم

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ... 😁 من همسرم شیفتی بود پنج سال پدرم در اومد واقعا سخته ... وابستگی پیدا میکنی اما پیشت نیست ...

حالا اگه کارش سنگین بود خیالم راحت بود..مشکل اینجاست اون یه هفته همش با دوستاشه تو خوابگاه😂

اینکه میگه نرو سر واتساپم اذیتت نمیکنهمن بعد ده سال همسرم‌میگه نرو سر گوشیمتو ده سال زندگی دوبار چت ...

نه

اگه بخوام باریک بشم ممکنه خیلی چیزها آزارم بدم

توی واتساپش میبینم اسم مخاطبین و پروفایلااشووو

همسرم به هیچی پایبند نباشه به ابروش خیلی پایبندا

از ابروش خیلی میترسه

الان چند ساله اینستا داره حتی یک پست هم لایک نکرده که جای حرفی سخنی پیش نیاد

اینکه میگه نرو سر واتساپم اذیتت نمیکنهمن بعد ده سال همسرم‌میگه نرو سر گوشیمتو ده سال زندگی دوبار چت ...

خودش هم میاد سرگوشیم یه وقتی فیلم‌های تمرین رو میبینه

اما محاله سراغ واتساپم بره

میگه خصوصی تو هست

احترام میذاره احترام میذارم

کسی که خودش زیرآبی بره به طرف مقابلشم مشکوک میشه

و هی میخواد رصدش کنه

از سمت من سیرابهاینو خودشم‌میگهچتامون ببینی از اول زندگی تاحالا فکر میکنی دوتا دوستیم که تشنه این چی ...

خب اینجوری واقعا سخته تحملش ... حالا زیاد هم به روش نیار ک روش باز بشه عادی میشه دیگه رعایت تو رو نمیکنه. البته مطمئنآ خودت حواست هست. تا وقتی دسترسی به این اکانتها داره مسیر براش بازه اون خانمی هم ک جلفه از خداشه یکی بیاد دایرکت باهاش چت کنه

ولی ببین من بخاطر آرامش خودت میگم. نه بخاطر هیچ چیز دیگه ای واقعآ گاهی لازمه سر آدم مثل کبک زیر برف باشه مگر اینکه بخوای تصمیم جدی بگیری چون اون ک ترک نمیکنه فقط تو ذره ذره آب میشی با فکر و خیال