2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم جواب منفی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 50 پست
من به گوشی همسرم دسترسی دارمگاهی براش خلوتش میکنماما صراحتا گفته واتساپ مو کاری نداشته باشنه تنها دو ...

اینکه میگه نرو سر واتساپم اذیتت نمیکنه

من بعد ده سال همسرم‌میگه نرو سر گوشیم

تو ده سال زندگی دوبار چت جنسی دیدم ازش

هربار کلی معذرت خواهی گرد و گفت دیگه تکرار نمیکنم

چندوقته گفت دیگه نرم چون با همکاراش و مردای فامیل شوخی میکنن و فیلم میفرستن نظرت راجبم بد میشه

منم‌نمیرم دیگه ولی میگم من که همه چیشو دیدم چیزی که باید نظرمو عوض کنه کرده 

تو زن و شوهر گوشی شخصیه معنی نداره

ولی نمیرم دیگه سر گوشیش

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
چقد باهاش رفت و امد داشتی. چقد شناختی؟تل مطمین نشدی ی مدت بدون عقد و اینا نامزد بشین تا مطمین بشی که ...

فامیله 

رابطمون در حد ۵ ۶ روز چت کردن

نمی‌شه نامزد شیم بهم بزنیم رابطه خانواده ها خراب میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخوام دوست باشیم چون فامیلیم نمیدونم مثلا همین بد دهنیشو میتونم تغییر بدم یا نهیا اینکه علایقمون ف ...

اصلا فقط مشکل شغل‌ هست 

بد دهنی رو اینطور برات بگم مردها مخصوصا اگر محیط کارشون کارگری باشه بد دهن نباشن مورد تمسخر قرار می‌گیرند 

یعنی بهترین حالت اینه بلد باشی اما استفاده نکنی و یه جایی برای دوخت دهن اطرافیان استفاده بشع

در مورد تفریحات هم با اینکه همسرم مذهبی بود اهل هیئت و راهپیمایی نبود الان خودش شده مسئول فرهنگی خونه 

عزاداری پرچم میزنه 

شادی چراغونی میکنه 

راهپیمایی ها رو میره حتی ساعتی میگیره 

خلاصه میشه روی هم اثر بذارید اونم ن با اجبار با علاقه 

آما من باشم با چنین شغلی ازدواج نمیکنم

اصلا فقط مشکل شغل‌ هست بد دهنی رو اینطور برات بگم مردها مخصوصا اگر محیط کارشون کارگری باشه بد دهن نب ...

یه موردی هست شما مذهبی هستین میپرسم ازتون 

من آدم معتقدیم اهل نماز روزه حلال حروم .. البته مذهبی نیستم باحجابم نیستم..معمولی

خواستگارمم تقریبا همینطوره اما خیلی اهل هیئت و مداحیه 

مداحی خیلی گوش میده و علاقه داره..من خوشم نمیاد ینی فقط شهادت باشه سالی دو سه بار گوش میدم

مثلا میگف میخوام ریشامو بزارم بلند شه..شبیه مداحا 

من دوست ندارم اینطوری

اینم فک کنم باعث مشکل شه

اینکه میگه نرو سر واتساپم اذیتت نمیکنهمن بعد ده سال همسرم‌میگه نرو سر گوشیمتو ده سال زندگی دوبار چت ...

عزیزم گوشی واقعا شخصی هست تو دوست داری همسرت بیاد جستجوی گوگلت رو ببینه؟ یا مثلا بیاد نی نی سایتت رو ببینه؟ 

حتی اگر چت جنسی هم بکنه بی خبری خوش خبری ... 

تا دم خروس بیرون نزده خودخوری نکن 

یه موردی هست شما مذهبی هستین میپرسم ازتون من آدم معتقدیم اهل نماز روزه حلال حروم .. البته مذهبی نیست ...

ببین لزوما آدمهایی ک اهل مداحی گوش دادن هستن مذهبی نیستن 😁 اینم خودش یه تناقصه اصلا گرایش پسرا به خواننده و مداح و اینا خیلی ربطی به اعتقاد نداره 

پس خیلی نمیشه گفت مذهبیه 

به نظر منم مذهبی نیست چون اگر خیلی مذهبی بود معیار اصلیش چادر بود (نمیگم چادر خوبه یا بده ها دارم معیار اصلی که مذهبیا تو خواستگاری دارن رو میگم)

اینکه میخواد شبیه مداح ها باشه هم من خوشم نمیاد 😁 مگه خودش چشه؟ 

اگر سنش بین بیست و پنج تا سی سال هست یه جوی هست میگیره و ول میکنه... 

عزیزم گوشی واقعا شخصی هست تو دوست داری همسرت بیاد جستجوی گوگلت رو ببینه؟ یا مثلا بیاد نی نی سایتت رو ...

یعنی میگی سرمو مثل کبک بکنم زیر برف

اگر من چت داشتم چی

این بی عدالتیه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
چت جنسی با کی؟

تو اینستا هرکی پروفایلش یکم رنگ و لعاب داشته باشه

با صد نفر

ببین لزوما آدمهایی ک اهل مداحی گوش دادن هستن مذهبی نیستن 😁 اینم خودش یه تناقصه اصلا گرایش پسرا به خ ...

۲۴ سالشه

نه خیلی مذهبی نیست..معتقده شبیه خودم

و از اون آدمایی که خیلی اهل بیت تعصب دارن و با اهل سنت مخالفن به شدت

من انقد تعصبی نیستم 

یعنی میگی سرمو مثل کبک بکنم زیر برفاگر من چت داشتم چیاین بی عدالتیه

عزیزم خودت بشین باهاش حرفای جنسی بزن چت جنسی بکن 

جوک های جنسی بامزه 

شوهرته دیگه سیرابش کن ... شوهرت از ایناس ک حرف زدن راجع بهش رو دوست داره احتمالا شما هم خیلی باحیایی ب پست هم خوردید😁

۲۴ سالشهنه خیلی مذهبی نیست..معتقده شبیه خودمو از اون آدمایی که خیلی اهل بیت تعصب دارن و با اهل سنت م ...

خب دیگه سنش واقعا کمه و گرایش ب ریش و مداح و اینا اقتضای سن و صد البته محیط کار و زندگیش هست و تغییرات زیادی هنوز راه داره شاید معتقدتر بشه شاید برعکس بشه 

خلاصه اماده تغییرات باش

خودت چند سالته؟ اگر خودت هم ۲۴ سالته مرد مناسب شما سن ۲۸ تا سی سال هست 

چرا باید با اهل سنت خوب نباشه اینا ضعفه... سیره اهل بیت با تشیع و اهل تسنن مشخصه و الگوی ماست

من هنوز با شغلش مشکل دارم 😁

خب دیگه سنش واقعا کمه و گرایش ب ریش و مداح و اینا اقتضای سن و صد البته محیط کار و زندگیش هست و تغییر ...

من ۲۱ سالمه زیادم انعطاف پذیر نیستم😂 بله متاسفانه رو این مورد خیلی تعصب داره کلی هم صحبت کردیم میگه اینا دشمن اهل بیت هستن و دشمن اهل بیت باشه نجسه 

یا میگف نماز بدون حب امیرالمؤمنین حکم زنا داره

راستش به شغلش خیلی فک نکردم😂 همین که ۱۲ روز خونه ور دلم باشه هم خوب نیست