2777
2789
عنوان

نامزدم کلا با کار کردنم مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 86 پست
نه اینکار نکن و خیلی حساسیت شدید خرج نکن حداقل فعلاخیلی خونسرد و قاطع بهش بگو عزیزم کارم جزو ماهیت و ...

تا خودش زنگ نزنه یا حضوری از تهران نیاد تکلیفمو مشخص کنه من هیچ زنگی نمیزنم بهش

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما استخدامی صبح تا ظهر هستید؟ یا ازاد مهندسی میکنید؟

هنوز استخدام رسمی نیستم 

مدرک فوقم رو بگیرم 

اقدام میکنم برا رسمی شدن 

دارم خودمو برا یه آزمون مهم اماده میکنم 

احتمالا یه دوره هم باید برم خارج از ایران فعلا دقیق مشخص نیست 

نامزد منم همچین تفکری داره

اره چون واقعا هم اونجوریه شیفت هاشون سنگینه اوایل میفرستنشون روستا شهر دیگه شیفت به خاطر همین ترجیح میدن همسرشون خونه باشه

و به آینده هم قراره بچه دارشن هم فک‌میکنن 

❤Che khobe ke daramet
اره چون واقعا هم اونجوریه شیفت هاشون سنگینه اوایل میفرستنشون روستا شهر دیگه شیفت به خاطر همین ترجیح ...

ما جفتمون تصمیم به بچه دار شدن نداریم 

هنوز استخدام رسمی نیستم مدرک فوقم رو بگیرم اقدام میکنم برا رسمی شدن دارم خودمو برا یه آزمون مهم اماد ...

اگر کارایی مثل عمران و معماری باشی دفترمهندسی بزنی خوبه میتونی بگی کارم دست خودمه هروقت تو شیفت نبودی میام خونه البته واقعیت هم همینه یه زمانهایی مثل بارداری بچه داری میتونی کارتو محدود کنی 

ولی استخدامی باشی شرایط کاریت سخت میشه 

اره چون واقعا هم اونجوریه شیفت هاشون سنگینه اوایل میفرستنشون روستا شهر دیگه شیفت به خاطر همین ترجیح ...

یعنی من تصمیم ندارم 

اونم از بچه خوشش نمیاد 

اما تاکید کرد اگر ناخواسته باردار شدی حق سقط نداری

من بودم کوتاه نمیومدم

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

ما جفتمون تصمیم به بچه دار شدن نداریم

حالا شما رو نگفتم کلی گفتم کادر درمان رو  

ولی خوب تصمیم بچه هم اوایل فکر ادم با ۵/۶ سال بعد فرق میکنه شاید تصمیمتون عوض شد

البته شایدم نشد ها شاید دلتو نخواست کلا بچه دار شین خواست خودتونه ولی احتمال عوض شدن نظر هم بعداهست

❤Che khobe ke daramet