2777
2789

داشتیم حرف میزدیم بعد یهو بحث شد که شوهرم گفت میخوام مسئله ای رو بهت بگم که درکم کنی گفت توی عقد رفتی لنز گرون 1تومتی خریدی ارزون ترم بود ولی تو گرون ترینشو خریدی 

من چشام ضعیفه لنز طبی رنگی گرفتم برای عقد. 

بهم گفت میتونستی باهام کنار بیای ولی نیومدی 

بعدشم بهم گفت آره خب چون دغدغه پول در آوردن فقط برای منه توکه از هر نظری تأمینی من که هیچوقت برات چیزی کم نزاشتم برای همین منو درک نمیکنی که چه طور خرج کنی و اصلا به فکر من نیستی 

کلی ناراحت شدم این حرفارو زد هرچی من حرف زدم هرچی اون حرف زد آخرش هیچ کدوم قانع نشدیم و خوابش گرفت رفت بخوابه

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق با توعه عزیزم 

چون لنز حتما باید استاندارد و باکیفیت باشه هر چیزی رو نمیشه وارد چشم کرد 

ببین در حد توانایی همسرت ازش توقع داشته باش ولی کم توقع هم نباش 

کلا کم توقع بودن تو هر کسی باعث میشه که به فکر رشد و پیشرفت و تلاش نباشی 

کاش کاش کاش شوهر منم یه ذره عقل داشت مثل شوهر تو از ولخرجی های بی حد حسابش به ستوه اومدم اون موقع باهم دوست بودیم انقدر برام خرج میکرد مثل آب خوردن من چقدر خوشحال بودم نمیدونستم زندگی با این آدم فاجعه میشه الانم زنش شدم فقط حرص میخورم اصلا قدر پولش و نمیدونه یه بارم ورشکست شده بشدت بی فکر ولخرج من برعکس اهل پس انداز حساب و کتاب کاش مثل شوهر تو بود کاش 

من خودم شاغلم و اصلا از شوهرم پول نمیگیرم، روم نمیشه.

ولی همیشه درست و به جا و با نهایت صرفه جویی خرج میکنم. واقعا پول درآوردن سخته.

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش‌ / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
من خودم شاغلم و اصلا از شوهرم پول نمیگیرم، روم نمیشه.ولی همیشه درست و به جا و با نهایت صرفه جویی خرج ...

خب منم دانشجو معلمم فعلن پولی ندارم ولی ایشالله میرم سر کار 

اما به هرحال خرچ زندگی رو مرد باید بده 

اون میگه همون دو قرونی که میدم اندازه نفقه هست بیشتر نمیدم 

خودت بهتر میتونه قضاوت کنی که آیا پرخرج هستی یانه؟ ضمن اینکه ناراحت نشو اینکه شوهرت حرف دلش رو بهت گ ...

نخیر به هیچ وجه قبول ندارم که ولخرجم اتفاقا همه چیز رو سعی کردم با قناعت فراوان بگیرم ولی خب اون درک نمیکنه 

چه جوری با پنبه سر ببرم آخه؟ 

کاش کاش کاش شوهر منم یه ذره عقل داشت مثل شوهر تو از ولخرجی های بی حد حسابش به ستوه اومدم اون موقع با ...

در یک حد نرمی خوبه 

شوهر من نه ولخرج نه خسیس ولی فکر میکنه هرجای من الکی و زیادی اند برای همین بهم میگه دیگه بهت نمیگم پولی دارم 

وظیفه مرد همینه فقط همین یه کار لعنتی وظیفشونه همینم نمیخوان درست انجام بدن اح اح بهش میگفتی چرا من لنز ارزون و بی کیفیت بزارم چون تو دستت به دهنت درست نمیرسه میخواستی زن نگیری زن گرفتن یعنی همین جناب 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه