2777
2789
عنوان

دارم روانی میشم از تاپیکام میشه فهمید😓💔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 20 پست

من درکت میکنم شدید چون وسواس بیماری دارم الان جدیدا رومود اینم نکنه مقاومت به انسولین داشته باشم ازبس تو اینستا پست میزارن درموردش حالاقندمم همیشه ۷۸ تا۸۰هست ولی فکرای منفی درموردش دارم یه مدتم ام اس ویه مدت دیسک و ... 🤣🤣بیخیال اینا همه افکار بیمارگونس بها نده بهشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم خدا از دهنت بشنوه عزیزم چشم حتما☹️❤️

درد سرطان معده که با یه دستشویی رفتن خوب نمیشه😄...دل دردهای مداوم وشدید که چندین ماه باشه یکی از نشونه هاشه..همونم‌شاید اصلا مشکل چیز دیگه باشه

پارسا پسرمامان😍

هیچیت نیست 

خیالت راحت 

سرچ کن 

علایم خوردن سردی، مسموم شدن 

ببین چی میاد 

شامل شما میشه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!