2777
2789
عنوان

نامزدم کلا با کار کردنم مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 86 پست

شده تا آخر عمرت مجرد بمونی با این خودخواه متعصب زورگو یه دنده ازدواج نکن 

خداروشکر هم فقط صیغه بوده 

همین الان تمومش کن و بگو هرگز فکر اینکه بهم برگردیمو نکن

اگزم گفت درست میشم الکی گفته این گند اخلاق هیچ وقت عوض نمیشه

بندازش بره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کاربری من هیچیش یادم نمیاد ولی به خاطر شوهرش از شغلی که دوست داشت گذشت تهش اون اقا ولش کرد و خیلی بد تو ذهنمه من موند حرفای نامزدت خودخواهیه 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

خیلی این روزا عصبیم میکنه سعی میکنم باهاش راه بیام ولی اونقد لجبازه اصن درک نمیکنه خودش یکاری میکنه ...

قبلا اینجوری نبود؟ 

شاید این دوری از هم بی تاثیر نباشه تو اخلاقش کاش حداقل یه جوری بود نزدیک حرفاتونو میزدین

والا تو این ۱۰ سال باید میگفت دوست نداره شما هم باید میگفتی ک دوست داری ۱۰ سال کم نیس واقعا

ده سال باهم نبودیم که 

دوست خانوادگی هستیم 10 ساله خانواده ها باهم رفت و امد دارن ما ازطریق خانواده اشنا شدیم

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
قبلا اینجوری نبود؟ شاید این دوری از هم بی تاثیر نباشه تو اخلاقش کاش حداقل یه جوری بود نزدیک حرفاتونو ...

خب ما قبلا دوتا رفیق بودیم نه پارتنر هیچوقت همچین رفتاری نداشت

همیشه لجباز بود 

مثلا وقتی برا تخصص هم اماده میشد گاهی وقتا که خیلی فشار روش بود اینجوری بدخلق و بهونه گیر میشد 

الان من هرکاری کنم میگه نه تو به من اهمیت نمیدی درکم نمیکنی 

خیلی رو خودم کار کردم ابراز علاقه هم بهش میکنم باز بهونه میگیره 

حالا الان بهم پیام داده میگه امتحان هات که تموم شد یکی دو روز بیا تهران حضوری حرف بزنیم 

منم دنبال کارای پایان ناممم نمیرسم برم 

در اصل حوصلشو ندارم که برم

ممکن بعد عروسی نظرش برگرده ممکنم هست اصلا بدتر سفتر بشهپس حتما خوب راجعبه این قضیه به توافق برسید

میشناسمش برنمیگرده باید تکلیفش همین الان قبل عقد مشخص شه