2777
2789

۶ ماهه منو بچه هامو از خونه به زور بیرون کرد

پدر مادر خودم دو نفر فامیل خودم و چند نفر هم فامیل خودش رو آورد خونه و میگفت من نمیخوام باهاش زندگی کنم ببریدش

مجبور شدم باهاشون برم

تلفنی هم به چند نفر از فامیل زنگ زد که بیان زنمو ببرید از خونه

دادخواست نفقه دادم

برای جلسه دادگاه استشهاد فامیل به درد میخوره ببرم یا فقط حضوری میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما شهادت شهود رو قید کن فعلا نبر

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

وای قلبم درد گرفت😔 چرا آخه؟

پس بذار بگم شوهر خاله من اینجا رییس بانک بود خالم و بچه هاشو برد مملکت غریب فنلاند اونجا تو سرما اونارو از خونه انداخت بیرون. میتونی بفهمی که هیچکس به دادشون نرسید

وای قلبم درد گرفت😔 چرا آخه؟

اختلافاتی داشتیم ولی مقصر صدرصدیش خودش بود اگه من اعتراضی میکردم یا دعوا میکردم باهاش یا ناراحت میشدم میگفت حق ناراحت شدن نداری نباید باهام دعوا کنی هر چند مقصر

بعد مشکل مالی داشت نتونست امسال برامون خونه اجاره کنه از فرصت دعوا استفاده کرد و گفت نمیخواد با من باشه و خونه رو پس داد و وسایل رو برد خونه پدرش خودشم اونجا میره این ۶ ماه

لازم نیست شاهد ببری برای دادگاه مگه ازت خواستن؟ باید قاضی بخواد

آخه داذگاه نفقه ست فکر کنم یک جلسه ست و کارشناس میفرستن 

گفتم نره جلسه دیگه طولانی بشه خودم همه چیز ببرم دادگاه

ب بچه های خودشم رحم نکرده،چ جور آدمیه

آره دقیقا

بچه های کوچیک بچه بزرگم اون موقع هنوز سه سالش هم تمام نشده بود ، یدونه هم یک ساله داشتم

الانم خونه پدرم روستا هستیم بدون امکانات