2777
2789
تو فکرشم بهش گفتم تلافی همه سختی ها رو سرت در میارمخودش هم کارآموز وکالته تازگی داره میرهدوس دارم مح ...

نمیدونم ولی این رفتارش خیلی بده

تو خیلی با ارزش تر ازین حرفایی

بد حالشو بگیر ابروش بره به پی پی خوردن بیوفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلافاتی داشتیم ولی مقصر صدرصدیش خودش بود اگه من اعتراضی میکردم یا دعوا میکردم باهاش یا ناراحت میشد ...

چه بی مسولیت کلیتش این رو فهمیدم

بی مسولیت

خودشو راحت کنه

میره پی ....

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
الهیی بمیرم😔😔😔😔😔😔 خدا لعنتش کنه دلش برا بچه هاش نمیسوزه

ببین پدر خوبی بود شوهر بدی هم نبود

مشکل ما پیچیده بود

ولی خب این آخری بجای درست کردن مشکلات از راه درست این کارو  باهامون کرد ، اشتباه رفت راهو چون خیلی زجر کشیدم

عزیزم چقد دلم گرفت

تو این اوضاه اقتصادی با دو تا بچه کوچیک و مریضی و سرما چقدر بی وجدانن

حتما شاهد همراهت ببر که جلسه طولانی نشه، مهریتم بزار اجرا و نفقه بچه ها رو ازش بگیر این چند ماهم باید پرداخت کنه انشاالله مشکلت حل بشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             
ممنون عزیزم دعا کنید خدا کمکم کنه قاضی حقمو بگیره ازش آدم باوجدانی باشه

ان شاالله 

خودتو بسپار ب خدا

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
😔😔😔😔😔😔😔😔😔از همینجا دلم میخواد یا آدم بشه یا بره زیر ماشین

دعا کنید قاضی خوبی باشه و حقمو بگیره

شوهذم آدم بدی نبود ولی این اواخر دیگه دیوانه سده لود نمیدونست چطور مشکلات حل کنه. بجاش منو اذیت کرد تا خودش رها بشه