2777
2789

تو این اوضاع بچه میارید 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

آخه داذگاه نفقه ست فکر کنم یک جلسه ست و کارشناس میفرستن گفتم نره جلسه دیگه طولانی بشه خودم همه چیز ب ...

اره عزیزم هرچی میتونی مدرک ببر ک سرندوننت

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😔😔بچه هات چندسالشونه؟؟

۳ سال و یکسال و نیم

خونه پدرم روستا زندگی میکنیم بدون امکانات

اون موقع بچه بزرگم هنوز سه سالش هم تمام نشده بود

خیلی عذاب کشیدم خیلللللی کل موهام سفید شد

وایی بعدش چی شد؟؟؟

دخترش به ترفند رفت گوشیشو آورد تو واتساپ اینجا به بقیه خالم پیام داد پول فرستادیم اومدن الان دوسال گذشته هیچی نداده تمام جهاز خالمم مصادره کردن خانوادش چون بانکی بوده با ترفند سالها قبل جعل کرده چک که مهریه خالمو داده همه رو هم خریده تو دادگاه. خالم بیچاره فقط ۳۵ سالشه با دوتا بچه یک دختر ۱۰ ساله افسرده یک پسر زودرنج تو‌ خونه پدر بزرگم. روزگاری تو‌ خونه ۸۰۰ متری زندگی میکرد البته سالها زجر کشید از دستش

پس بذار بگم شوهر خاله من اینجا رییس بانک بود خالم و بچه هاشو برد مملکت غریب فنلاند اونجا تو سرما اون ...

ای بابا 

چقدر بی در و پیکر که پلیس اجتماعی ندارن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

هیچ آگاهی در این مورد ندارم فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
حتما شهادت شهود رو قید کن فعلا نبر

تو دادخواست قید شد

ولی چون دادگاه نفقه ست فکر کنم یک جلسه باشه

گفتم دست پر برم نیفته جلسه بعدی طولانی بشه

خسته شدم از بلاتکلیفی

تو دادخواست قید شدولی چون دادگاه نفقه ست فکر کنم یک جلسه باشهگفتم دست پر برم نیفته جلسه بعدی طولانی ...

کافیه بدونن خونه پدرت و شان خودت و سن و سلامتتون چطوره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نمیدونم فقط میتونم بگم دهنشو سرویس کنتلافی کن تا جونش دراد ابن چه رفتاریه

تو فکرشم بهش گفتم تلافی همه سختی ها رو سرت در میارم

خودش هم کارآموز وکالته تازگی داره میره

دوس دارم محل کارش هم آبروشو ببرم

این میخواد وکیل جامعه بشه