2777
2789

فقط بهش پیام تهدید نده اصلا بر علیه خودت استفاده میشه تو دادگاه . من اینحور که فهمیدم شوهرت زیر بار فشار مالی نتونست دووم بیاره ترسید شمارو بیرون کرد خودشم رفت خیلی از مردا اینحورین به جای اینکه بمونن مشکل حل کنن فرار میکنن امیدوارم مشکلت حل بشه بچه کوچیک داری . ولی بترسونش به خودش بیاد 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
تو این اوضاع بچه میارید

یه چیزی یاد گرفتین همه جا ازش استفاده میکنین

دیگه ببخشید از شما اجازه نگرفتن

الان بجای اینک ب درددلاش گوش بدین اومدین یه چیزی میگین ک طرف ارزو کنه کاش بچه هاش نبودن

یکی هست قبل اینها همه زندگی خوبی داره بعدش چنین اتفاقاتی میوفته کم قضاوت کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیزی یاد گرفتین همه جا ازش استفاده میکنیندیگه ببخشید از شما اجازه نگرفتنالان بجای اینک ب درددلاش ...

تو این اوضاع چرا بچه میارید 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

خدایی تعجب میکننم از همچین پستهایییطرف با خوشی زندگی میکنه بچه میاره یهو میبینه زندگی پیش نمیره خوب ...

چرا با این اوضاع بچه میارید 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

پس بذار بگم شوهر خاله من اینجا رییس بانک بود خالم و بچه هاشو برد مملکت غریب فنلاند اونجا تو سرما اون ...

خداییش هر چی کارمند بانک دیدم‌ی مشکل اخلاقی داشتن واقعا چرا بابا شما ک اینقد تو رفاهین بخدا یکی میشناسم زنش معلم خووووشگل با شخصیت ۳ تا دختر داره عین فرشته هونش ک خونه نیست کاخ کاخ  ولی باز چشم چرونه

اصلاااااا نمیگذرمانقدری عذابم داده این چند ماه حتی میخوام محل کارش آبروشو ببرم ، کارآموز وکالته آخه

محل کارش نرو ایطور ارزش خودت میاد پمایین ف طوری میگه ک همه میگن خو حتما مشکل از زنه بود مگه ندیدی چکار کرد

ولش کن فقط بی صدا برو از زدگیش ک  تا عمر داره حسرت بخوره و عذاب وجدان ولی حقت بگیر

خداییش هر چی کارمند بانک دیدم‌ی مشکل اخلاقی داشتن واقعا چرا بابا شما ک اینقد تو رفاهین بخدا یکی میشن ...

چشم چرونی سرش بخوره این دو تا بچه از حالا هر روزشون گریه هست و افسردگی. جوونی خالم به کنار 

طفلی بچه ها......کاش همسر منم بچه ها میداد میگفت ب سلامت...دعاشم میکردم

درسته بچه ها رو بهم داد

دلیل داشت برای خودش به اصطلاح

ولی خب به قول خودش خط قرمزش بچه هاست و البته دوسشون داره خیلی اهمیت میده بهشون.اما هب دیگه اینجوری کرد باهامون

فقط بهش پیام تهدید نده اصلا بر علیه خودت استفاده میشه تو دادگاه . من اینحور که فهمیدم شوهرت زیر بار ...

آره کشکل مالی باعث این کاری که کرد بود

اما اختلاف و مشکلات خودمون هم بی تاثیر نبود

مثلا با یک تیر دو نشون بود

هم به خودش فشار نیاد هم من اذیت بشم دربه در بشم

یه چیزی یاد گرفتین همه جا ازش استفاده میکنیندیگه ببخشید از شما اجازه نگرفتنالان بجای اینک ب درددلاش ...

کاری که اتفاق افتاده رو دیگه جای سرزنش نیست

چیزی درست نمیشه با این حرفا

هر چند من واقعا از وجود بچه ها ناراحت نیستم

اگه اونا نبودن شاید دیگه نمیتونسنم زنده بمونم

محل کارش نرو ایطور ارزش خودت میاد پمایین ف طوری میگه ک همه میگن خو حتما مشکل از زنه بود مگه ندیدی چک ...

آخه بشدت میترسه 

اگرم ببرم به روزی کولی بازی در نمیاره

چون دفتر وکالته شاید با نقشه به عنوان مراجع کننده برم و پیش همون وکیلی که باهاش کار میکنه آبروش بره ، بگم شوهرم این کارا رو باهام کرده