ی جوری شدم ما قرار بود النگو بخریم ک پولمون نرسید شوهرم پول رو خرج کرد نمیدونم چیکار کرد امروز یهو زنگ زد گفت برات انگشتر خریدم عکسشو فرستاد منم خیلی خوشحال شدم بد گفت ببرم ب ماذرمم نشون بدم چون تنها رفتم خریدم اونم ببینه بد میارمش برات از این حرفش بدم اومد ب مادرش چ ربطی داره اصلأ نمیدونم چرا باید اون اول ببینه بد اورد میبینم فاکتور نداره شماره هم نداره انگشتره ولی گفت مامانم گفته چرا الان ب مریم گفتی میذاشتی روز زایمانش میدادی خوشحالش میکردی خلاصه من ی ذره دلم چرک شد از اینکه فاکتور نداره شماره نداره برد ب مامانش نشون داد بدم میگه ۱/۶۷۰صوته نزدیکه ده تومن پول داده دست دومم هست گرون خریده
من خوزستانی ام . از یه آقایی اهواز میخرم . بهترین و منصف ترین طلافروش دنیاست بقران. میتونی اینترنتی ...
ممنون میشم عزیزم
خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی از رفتار و حرکاتون این رو برداشت کردم که شما یه زن بسیااار ساده و البته خوش قلبی.درعوضش شوهر شما کار بلد.شوهرت یه مادر گرسنه هست.که تو زندگیش حد و مرز ندارد.گفته النگو بعد شده انگشتر.میگی پول هم داشتیم که النگو بخره ولی.... .
خب شما هم کار درستی نکردی ...9 ماه بچه ب شکم کشیدی هیچ قدر دانی ن از خودت شده نه 12 روز خانوادت زحمت ...
خب وقتی نداشت اونموقع چیکارش میکردم اوقات تلخی راه مینداختم هم خودم شیرم خشک میشد هم بچم اسیب میدید هم شوهرم از دماعش درمیاوردم وزهر میکردم روزای به این باارزشی رو ...من نیدونم داشته باشع دریغ نمیکنه رفتم خصوصی سز کردم کلی وسیله خریده بودیم دیگه باید چیکا میکردم ...بهم ماهانه هم میده همیشه تمام مناسبتا بهم پول میزنه حتی از ۵ماهگیم برای پسرمم پس انداز داریم خب اون زمان دستش خالی بود همین خرج بیمارستات رو تونس ...خب باید رعایت میکردم
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خب شما هم کار درستی نکردی ...9 ماه بچه ب شکم کشیدی هیچ قدر دانی ن از خودت شده نه 12 روز خانوادت زحمت ...
اون زمان نداشت خواهر چاره ای نبود ...مثلا الان ماهیانم شده ۹تومن وکارت یارنم بهحساب من ریخته میشه ...من مراعات کردم تا دلخوری پیش نیاد بلاخره اونم تو فشار بود
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚