2777
2789
عنوان

شوهرم برای کادو زایمانم برام انگشتر خریده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 71 پست

یه کم سیاست داشته باش عزیزم 

زود عکس العمل نشون نده ..ازش تشکر کن وحتما از سابقش تعریف کن وبعدا تو موقعیت مناسبی که بودین بگو دوست دارم اینجور مسایل بین خودمون باشه و حالا که بچه دار شدیم سعی کن پدر قوی باشی ومستقل تصمیم بگیری ...

خداروشکر باز قبل از خرید نرفته ازش اجازه بگیره

یه کم اذیتت کنم شاید😅 رفته اجازه گرفته بهت نگفته 😂

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی طلاها شماره نمیزنن منم زیاد دارم خصوصا زیر ۲ گرم

بعد اخه چرا فاکتور نداشت دیگه؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خداروشکر باز قبل از خرید نرفته ازش اجازه بگیره

باز خوبه انگشتر خرید من دلم النگو میخواست بهشم گفتم ولی یه زنجیر نازک برا من گرفت برا پسرم زنجیر و پلاک دت دوم گرفت دلم نمیکشه اصلا گردنش کنم گذاشتم بعدا پلاک اسمشو بگیرن

سر فرصت انگشتر رچ‌ببر واسه طلا فروشی دیگه بگو ببینید این طلا یا بدل؟؟اگه طلا بود وزنش کنند ببین وزنش ...

گناهه بیچاره رو شستم الان اومد فاکتورش آورد بد دیدم وزنش هم ۲/۶۷۰صوت گقتم چرا الکی گفتی ی گرم کمتر گفتی گفت میخاستم ببینم برات مهمه یا نه؟؟؟نزدیک ۱۵تومن شده

گناهه بیچاره رو شستم الان اومد فاکتورش آورد بد دیدم وزنش هم ۲/۶۷۰صوت گقتم چرا الکی گفتی ی گرم کمتر گ ...

مبارکت باشه هم نی نی هم طلاهای

دست شوهرت دردنکنه تو این گرونی و کن پولی و تورم. براتون کادو خریده 

فاکتورشو الان اورد بیچاره گفت ۲/۶۷۰صوت بوده میخاستم امتحانت کنم

حالا امتحانتو خوب پس دادی یا نه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن