ی جوری شدم ما قرار بود النگو بخریم ک پولمون نرسید شوهرم پول رو خرج کرد نمیدونم چیکار کرد امروز یهو زنگ زد گفت برات انگشتر خریدم عکسشو فرستاد منم خیلی خوشحال شدم بد گفت ببرم ب ماذرمم نشون بدم چون تنها رفتم خریدم اونم ببینه بد میارمش برات از این حرفش بدم اومد ب مادرش چ ربطی داره اصلأ نمیدونم چرا باید اون اول ببینه بد اورد میبینم فاکتور نداره شماره هم نداره انگشتره ولی گفت مامانم گفته چرا الان ب مریم گفتی میذاشتی روز زایمانش میدادی خوشحالش میکردی خلاصه من ی ذره دلم چرک شد از اینکه فاکتور نداره شماره نداره برد ب مامانش نشون داد بدم میگه ۱/۶۷۰صوته نزدیکه ده تومن پول داده دست دومم هست گرون خریده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه دست دوم میخرم با فاکتور هستن. نکنه بدل باشه؟
عزیزم دست دوم از کجا میخری؟آخه طلا فروشا میگن نداریم
خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش