2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خواهرم خونم دعاگذاشته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 47 پست
برای چی چه مشکلی داره باهاتونتو دعا چی نوشته بود؟؟

هیچ مشکلی نداریم بخدا یه عالمه حروف عربی اسم من واسم شوهرم اسم مامانامون مشخصه دعای سرذیذوجدایی انداختم سرویس بهداشتی

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه عکس دعا رو بذاری، بذار ببینیم دعای چیه

والا اسم من اسم شوهرم اسم مامانامون یه عالمه حروف عربی عکس یه بز انداختم سرویس بهداستی بخدا

چجوری زیر ورقو کنده؟مگه دستش اره هست؟اخه به چیت حسودی میکنه؟عجوزههههه

سقف کشوم کنده شده بازور باناخنش اورده پایین گذاشته اونجا بعد بادستش سقفو برد بالا

مطمعنی ؟ 

چندسالتونه ؟ هردو متاهلین؟

رابطتون خوب نیست ینی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

چجوری زیر ورقو کنده؟مگه دستش اره هست؟اخه به چیت حسودی میکنه؟عجوزههههه

والا هیچیم یه زندگی کاملا معمولی دارم نمیدونم چشه

دعا گرفتن تو اقوام و خانوادتون مرسومه؟ و بهش اعتقاد دارید؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مطمعنی ؟ چندسالتونه ؟ هردو متاهلین؟رابطتون خوب نیست ینی؟

اره مطمئنم من ۲۲،سالمه اون ۲۰هردومتاهلیم اصلاهم راه نمیاییم ازاول

سقف کشوم کنده شده بازور باناخنش اورده پایین گذاشته اونجا بعد بادستش سقفو برد بالا

خوب به چیت حسودی میکنه؟

خاله های منم خیلیییی به مامانم حسودی میکنن 

فکر کنم طلسممون هم کردن

شاید دعای مهرو محبته

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت