2777
2789

ی جوری شدم ما قرار بود النگو بخریم ک پولمون نرسید شوهرم پول رو خرج کرد نمیدونم چیکار کرد امروز یهو زنگ زد گفت برات انگشتر خریدم عکسشو فرستاد منم خیلی خوشحال شدم بد گفت ببرم ب ماذرمم نشون بدم چون تنها رفتم خریدم اونم ببینه بد میارمش برات از این حرفش بدم اومد ب مادرش چ ربطی داره اصلأ نمیدونم چرا باید اون اول ببینه بد اورد میبینم فاکتور نداره شماره هم نداره انگشتره ولی گفت مامانم گفته چرا الان ب مریم گفتی میذاشتی روز زایمانش میدادی خوشحالش میکردی خلاصه من ی ذره دلم چرک شد از اینکه فاکتور نداره شماره نداره برد ب مامانش نشون داد بدم میگه ۱/۶۷۰صوته نزدیکه ده تومن پول داده دست دومم هست گرون خریده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم همینطوره ولی فقط یه مقدار سیاستش بیستر از شوهرتون هست نمیگه به مامانم نشون بدم ولی اب بخوریم هر حرفی من بزنم اتفاقی تو خانواده و فامیل ما باشه باااااییید به مامانش بگه مامانش هم باااااییید به دختراش بگه

اگه ۱۶۷۰ صوته که ۱۰ تومن گرون نخریده حتی اگه دست دوم هم باشه بازم فاکتور میدن که. روی خود انگشتر هم باید کد داشته باشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

برو بابا چقد حسودین شماها...خب نشون داده که داده...بعدشم خب درست میگا دیگه بعد زایمان نشونش میدادی...حرف بدی نزده که ...فقط گیر دادین به مادرشوهر وخواهرشوعر....اگه مامان خودتم بود تا این حد حرف درمیاوردی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚