2777
2789

کلا از وقتی بچم ۳سالش بود می‌گفت بیاریم من حوصله نداشتم به دلایل زیادی....میگفتم فعلا ک زوده ولی تا چشم به هم زدم بچم بزرگ شد و الان خیلی پشیمونم ک نیاوردم بچم تنهایی هم بازی ندارم از وقتیم می‌ره مدرسه خودمم تنها تر شدم 😞

شرایط مالیمونم خیلیییی خوبه نمی‌دونم چرا هرچی ازش میپرسم جوابمو واضح نامیده همش میگ فعلا شرایط نیس یکی دوسال دیگ🙄میگم دیره فاصله سنیشون همینجوریش زیاده 

نمی‌دونم چرا به چی فکر میکنه ک جدیدا تغییر تصمیم داده....

بهش میگم حالا ک اینجوریه پس من همش تو خونه حوصلم سر می‌ره بزار برم یه کاری حرفه ای سرگرمی کلاس چیزی میگ حق نداری بری😐

افسردگی گرفتم😞

چندسالتونه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷

بنظرم عجله نکن وقتی اونم نمیخاد 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دقیقا دوتا بچه هیچوقت همبازی نمیشن فقط مثل دوتا دشمن باهم دعوا دارن

بخدا منم جوگیر و احمق و رودبار بازم خداروشکر اختلاف سنی شون ۵ساله کوچیکه دوسال و دوماهشه دخترم هست ولی خیلی اذیت شدم کلا بچه دوم اشتباهه برای یکسریا خصوصا خودم که به شدم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
خب یعنی چی اینجوری بلاتکلیفی بلکه یچیزی دیده یا شنیده از دوروبر که اینطور شده چون میگی یهو تغییر کرد ...

دقیقا مطمئنا کسی چیزی بهش گفته چون از وقتی با خواهرشو بچه هاش میونمون بد شده حس میکنم اینطور شده