2777
2789
عنوان

شوهرم همش می‌گفت بچه دوم بیاریم الان چند ماهه نظرش عوض سده

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 58 پست
راضی بودی؟؟؟

آره چقدر ذوقشو داشتم الانم عاشقشم

حس میکنم فاصله سنی دخترم و بچه دومم همینطوری باشه چون هنوز سنی ندارم وقت هست برای بارداری

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی مشکل اینجاست که مسایل مهم زندکپگی رو به بقیه میگه و برای خودش نقطه ضعف درست میکنه و میده دست ...

مثلا میپرسن بچت چیه چنتا داری.

میگه دختر اینم دختر.

میگن‌عیب نداره دخترم‌خوبه.

میره سر کار میگن برا گی میخای دوماد بیاد بخوره

عه پس جنسیت جور نشد

دختر داشتن خیلی سخته 

پس یه پسری نداری

هووووف کم براش مهم بود اینام قوز بالاقوز میشه میاد اخم میکنه و ...

قبول نمیکنه جنسیت با مرد هست نمیخاد قبول کنه

بعد کلی بحث میگه من اصلا نمیخواستم یکی داشتیم بس بود

میگم پسرم بود اینارو میگفتی میگه نه

تا یکی بارداره اول میپرسه بچش چیه

اگر پسر باشه پوز خند میزنه میگه بیا اینم پسر داره

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
خب خودت ک میگی از نظر مالی اوکیه خودت سعی کن یکم رو مسائل مالی مدیریت کنی قانع باشی چند وقت یا کمک خ ...

قانع تر از من نیست 

با ماهی ۱۰۰ میلیون درآمد فقط خورد و خوراک میخوام ازش

نه تعویض وسایل خونه نه سفر آنچنانی نه بریز و بپاش

لباس و خرجای شخصیم از پس انداز مجردی خودمه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
مثلا میپرسن بچت چیه چنتا داری.میگه دختر اینم دختر.میگن‌عیب نداره دخترم‌خوبه.میره سر کار میگن برا گی ...

ما ۴ تا دختریم برادرم رفت ما ۴ تا هستیم مامانم غصه میخوره ولی بابام بدش میاد کسی بگه پسر نداری میگه ۴ تا دارم دسته گلن. مامانم هنوز دنبال اینه باردار شه پسر بیاره بابام براش مهم نیست

ما ۴ تا دختریم برادرم رفت ما ۴ تا هستیم مامانم غصه میخوره ولی بابام بدش میاد کسی بگه پسر نداری میگه ...

عزیزم 

اینکه هرکس یه چیزی دوست داشته باشه اصلا بد نیست

شاید منم اگر دختر نداشتم‌میخواستم داشته باشم

منم‌دلم‌میخاست پسر داشته باشم

اما نه اینکه چون پسر نشد پامو بزارم رو خیلی از خط قرمزا

اخم کنم زندگی زهر کنم اخلاقم هرروز یه چیزی باشه که فلانی چی گفته

چت جنسی کنم که تخلیه بشم 

حرفایی بزنم همسرم ناراحت بشه

درخواست‌هایی کنم که غرور همسرم بشکنه

اینا ناراحتم‌میکنه حق میدم پسر دوست داشته باشه حتی حاضرم باز سختی بکشم باردار بشم ولی این رفتارا و حرفا قلبمو بدرد میاره 

ما ۴ تا دختریم برادرم رفت ما ۴ تا هستیم مامانم غصه میخوره ولی بابام بدش میاد کسی بگه پسر نداری میگه ...

خدا حفظتون کنه🌹

عزیزم اینکه هرکس یه چیزی دوست داشته باشه اصلا بد نیستشاید منم اگر دختر نداشتم‌میخواستم داشته باشممنم ...

منم گاهی از رفتارای مامانم خسته میشم میگم مامان بیخیال اگه خدا مبخواست داداشم نمیرفت یا یکی از ما ۴تا پسر میشد

انشالله شماهم یه پسر کاکل زری به دنیا بیارین به زودی

منم گاهی از رفتارای مامانم خسته میشم میگم مامان بیخیال اگه خدا مبخواست داداشم نمیرفت یا یکی از ما ۴ت ...

ممنونم خوش قلب