2777
2789
عنوان

شوهرم همش می‌گفت بچه دوم بیاریم الان چند ماهه نظرش عوض سده

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 58 پست
نمیخواد قبول کنه

خب حالا بگو ایندفعه ای وی اف کنید وقتی خیلی پسر دوس داره دو تا دختر داری دو تا فرشته داری تو قدرشونو بدون تو هروز از خدا سپاسگزاری کن تو مثل اون نباشی 

خدا لعنت کنه اونایی که بهم گفتن بچه دوم بیار بچه ات تنهاست نه همبازی شدن خودمم گرفتار شدم

چطور؟بیشتر توضیح میدی؟بچه دومت چند وقتشه  چی اذیتت میکنه

منم بچه دوممو بخاطر دخترم باردارم.خیلی میترسم از پسش برنیام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به این دلایل میگم بیار 

خودم تک فرزندم 

اول اینکه نداشتن یکی که تو خونه حتی باهاش حرف بزنی 

دوم بچه سلطه گر میشع 

سوم یجورایی افسرده میشه 

۴ اگه اختلاف سنشون زیاد شه دو سال دیگه میگه چرا اوردی 

چرا حق نداری بری😕

خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن

بچه هم بفرستین کلاس و باهاش وقت بگذرونین

تا احساس تنهایی و بی حوصلگی نکنه

بعدا بچه بپرسه چرا منو به دنیا آوردین

میگی حوصلمون سررفته بود؟😂 مگه اسباب بازیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خب حالا بگو ایندفعه ای وی اف کنید وقتی خیلی پسر دوس داره دو تا دختر داری دو تا فرشته داری تو قدرشونو ...

نور امید زندگیم هستن

هر لحظه شکر بابت وجودشون خدا از عمر من کم کنه به عمر و خوشی این دو تا اضافه کنه

میگم 

میگه دیگه حرف بچه را نزن بریم اینم دختر بشه

همکارا و باجناقا میدونن خیلی دوست داشت همش تیکه ميندازند اینم بدتر میکنه

اتقدر از حرف دیگران میترسه

انگار خطا کرده

نمیفهمه خدا چه نعمتی بهش داده

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
جنسیت بچه ب مرد بستگی داره اینو ب شوهرت بگو

نمیخاد قبول کنه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
اختلاف سنی بین بچه‌ها چرا انقدر مهمه من و برادرم ده سال اختلاف داریم برادرم با خواهرم ۱۴ سال اختلاف ...

من و خواهرمم ۱۵ سال اختلاف سنی داریم، درواقع من خودم بزرگش کردم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب حالا بگو ایندفعه ای وی اف کنید وقتی خیلی پسر دوس داره دو تا دختر داری دو تا فرشته داری تو قدرشونو ...

میگه تو خرجشون میدی

اصلا فکر آیندشون میکنی

فقط بچه بیاریم

با این که از نظر مالی اوکی هستش

نور امید زندگیم هستنهر لحظه شکر بابت وجودشون خدا از عمر من کم کنه به عمر و خوشی این دو تا اضافه کنهم ...

میدونی مشکل اینجاست که مسایل مهم زندکپگی رو به بقیه میگه و برای خودش نقطه ضعف درست میکنه و میده دست یه مشت بیشعور، الهی لال بشن که با حرفاشون شوهرتو تحریک میکنن و میندازن به جون شما، عروس بزرگه عمه شوهرم دختر داشت پسر میخواست یواشکی تعیین جنسیت کرده بود ،زایید تموم شد به مادرشوهرش اینا گفت شمام باید اینکارو میکردی بی سروصدا که دهن فصولا باز نباشه اعصابتو خراب کنن،بعدم تعیین جنسیت با مرده دست زن نیست چندان که این اداهارو در میاره همسرت

میگه تو خرجشون میدیاصلا فکر آیندشون میکنیفقط بچه بیاریمبا این که از نظر مالی اوکی هستش

خب خودت ک میگی از نظر مالی اوکیه 

خودت سعی کن یکم رو مسائل مالی مدیریت کنی قانع باشی چند وقت یا کمک خرجش بشی تا یکم بیشتر دل به دل زندگیتون بده