2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7746 بازدید | 297 پست
۱۵۰۰ نقد داری؟ کاش من داشتم

باورت میشه فقط برای خرید ماشین مناسبه؟ و شروع کار 

هیچ کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باورت میشه فقط برای خرید ماشین مناسبه؟ و شروع کار هیچ کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد

چرا نمیشه برو سمت ملارد بخر ۵۰ متر شده قولنامه توقعت رو بیار پایین بخر

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اونجا نزدیک افغانستان؟

خخخ 

بببین گلم تالابت نقشه ایرانی دیدی؟

یکم جغرافیا بخون

اینجوری هم میشه گفت بالاخره استان خراسان شرق ایرانه،و  به نظرم به روسیه نزدیکه !!!

ببین نزدیک افغانستان نیست ما این طرف هستیم دقیقا برعکس!

از مشهد به سمت شمال 

عزیزم اندیشه 40 متری هم با این قیمت نمیدن

خیلی وقته سر نزدی شاید 

همین چندماه پیش خاهرشوهر من ۵۰۰ میلیون یه اپارتمان گرفت ۵۰ متری 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خخخ بببین گلم تالابت نقشه ایرانی دیدی؟یکم جغرافیا بخوناینجوری هم میشه گفت بالاخره استان خراسان شرق ا ...

من سوال کردم ناراحت نشو اخه شوهرم میگفت ی هم خدمتی داشتم نزدیک مرز  بود خونش میگفت جایی که من زندگی میکنم ماشینا میگن کابل کابل

من پایین تهران مثل سی متری جی رفتم که خونه سی متری داره ولی جای پارک نداره ...واین از معایب یه محله حساب میشه 

سمت خزانه وشوش جوادیه هم رفتم که خوشم نیومد چون اتباع زیاد داره وخیابونا وبافت قدیمی کوچه های باریک می‌خوام اینو بگم تهران هم هرجاییش خوب نیست ..چند سال پیش اومدیم واوان خریدیم ...محله خوبیه وازتهران هم خیلیا اومدن ساکن شدن ما سمت علامه جعفری خیابون دکتر حسابی هستیم 

خیلی وقته سر نزدی شاید همین چندماه پیش خاهرشوهر من ۵۰۰ میلیون یه اپارتمان گرفت ۵۰ متری

نخواسته قیمت واقعیش بهت بگه اندیشه متری ۴۲ الی ۳۵ معامله میشه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خیلی وقته سر نزدی شاید همین چندماه پیش خاهرشوهر من ۵۰۰ میلیون یه اپارتمان گرفت ۵۰ متری

من ۲۰ روز پیش سر زدم زیر ۲۵۰۰ ۵۰ متری آسانسوردار نمیتونی مگه اینکه خیلی ببخشید لونه مرغ خریده باشه