2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7570 بازدید | 297 پست
ندیدم دورت بگردم بگردید قطعا هست

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسلامشهر تهرانه دیگداخل تهرانه ب هیچ وجهامون شهرستانای تهران فقط میشه

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

میگن رهن بده یعنی خونه رو رهن کامل اجاره بدی و پولش هم بزاری برای خرید خونه که پولت بیشتر شه

در نهایت ک آخر سال بابد بهش برگردند پول رو

این وامی که شما نیگی با وامی که من میگم فرق داره

اها شاید طرحشون عوض شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اسم‌شناسی چرا بد دررفته؟؟؟ والا اینقد پیشرفت کرده که عالی شده برا زندگی همه چی تو خودش داره آرومم هس ...

میگن جای خوبی نیست نمیدونم من نرفتم خودم راستش 

عزیزم اطرف تهران بخز

فکر کنم باید همین کارو کرد

من شنیدم اطراف کرج شاهین ویلا هم قیمتا مناسبه سنددارم زیاد داره

فکر کنم باید همین کارو کرد

آخه تهران اونقدری خونه ۳۰ متری نداره اصلا. چقد باید بگردی تا بلکه یه فایل ۳۰ متری پیدا کنی

بهتر از هیچیه

اسلامشهر ولی به تهران نسبت به رباط کریم وپرند نزدیکتره...محله خوبیه وخیابونا ش کوچه هاش نسبت به خیلی ...

ممنون میشم بگی چون حتی یه بارم ردم نشدم 

چقدر فاصله داره تا تهران و.. 

اره ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری کرج اطراف اشتهارد - مارلیک- ملارد- اندیشه میتونی بخری ولی اندیشه بهتره از لحاظ ا ...

عزیزم اندیشه 40 متری هم با این قیمت نمیدن