2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7714 بازدید | 297 پست
خیلی گرونه یادمه چند سال پیش خونه ۴۰ متری رو تو جیحون گذاشته بود سه میلیارد و‌پونصد

خدا ممکلت مارو لعنت کنه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم هیچ جوره راه نداره تو خود تهران با ۱ونیم خونه بخری حتی ۳۰ متری فوقش بتونی تو محله پایینش رهن ک ...

😃اینجا ایران است

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله اندیشه فاز یک که خیلی شلوغ و بی آبی بیداد میکنه این مبلغ پیش پرداخت شاید بشه برای ۴۰متری بدون ...

یعنی چی بی آبی 

سمت نواب با دو خرده میشه۱۵۰۰ نقد بذار۵۰۰ رهن خونه۴۰۰ تا ۵۰۰ هم وام مسکن تک نفره بگیر زوجین مبلغش بیش ...

میخواد بره بشینه. خودش خونه نداره. بعد اینو بده رهن قسطم برای وام بده. خودش کجا زندگی کنه

باید بری منطقه های خیلی پایین بگردی . ولی اینکه فقط تو تهران باشی دلیل نشه یه خونه بدون سند یا خیلی ...

نه قطعا تن به این دردسر ها نمیدم

باید بری ورامین اونم شاید بتونی بگیری

دوره 

من شنیدم اطراف کرج شاهین ویلا هم قیمتا مناسبه سنددارم زیاد داره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
سمت نواب با دو خرده میشه۱۵۰۰ نقد بذار۵۰۰ رهن خونه۴۰۰ تا ۵۰۰ هم وام مسکن تک نفره بگیر زوجین مبلغش بیش ...

500 رهن رو سر سال باید بدی از کجا بیاری اخه

داخل تهران؟

اسلامشهر ولی به تهران نسبت به رباط کریم وپرند نزدیکتره...محله خوبیه وخیابونا ش کوچه هاش نسبت به خیلی از بافتهای قدیمی تهران بهتره حتی از نظر فرهنگی هم از یه سری جاهای تهران بهتره 

چون شناختی نداری اگر خواستی تو اسلامشهر بگیری بگو راهنماییت کنم کجا بهتره که اونجاها بگردی 

اره ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری کرج اطراف اشتهارد - مارلیک- ملارد- اندیشه میتونی بخری 

ولی اندیشه بهتره از لحاظ امنیت

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-