2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7493 بازدید | 295 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون میشم بگی چون حتی یه بارم ردم نشدم چقدر فاصله داره تا تهران و..

اسلامشهر به تهران چسبیده وفاصلش با تهران نیم ساعت ..مترو میدون نماز هم چن ساله دارن می‌سازن یکی دوسال دیگه بهره برداری میشه

من سوال کردم ناراحت نشو اخه شوهرم میگفت ی هم خدمتی داشتم نزدیک مرز بود خونش میگفت جایی که من زندگی ...

میدونم عزیزم 

البته مشهد تا افغانستان پنج شش ساعت بیشتر راه نیست 

راست میگه شهرای مرزی مثل تایباد و اسلام قله اونسمت ها تاکسی ها می‌رن و میان 

بازارچه مرزی داره

اسلامشهر خوب نیست

اگر یه سر شوش وجوادیه ومولوی وخزانه رفته باشی متوجه میشی که اونجاها واقعا چه جور جاییه من همه جا و گشتم میگم جنوب تهران هم همه حاش خوب نیست واقعا یه سری جاها افغانی زیاد داره که به معضل تبدیل شدن یا معتاد زیاده ...اسلامشهر هم مثل هر جای دیگه خوب بد داره 

نه پرند نه

آینده نگرباش الان با بودجه خودت بخیرچندسال بعدمیادروپول خونه جورمیکنی میری جای دیگه البته هرجای تازه ساخت روبه پیشرفت میبرن اماپولت الان یک ونیمه سال بعدپونصدحساب میشه بخربه نفعته من خودم پول داشتم دادم زمین الان ۹۰۰قیمته چندماه پیش ۵۰۰خریده بودم فقط خاک باشه ومعتبرمهم نیست پولت راکدنمیمونه

خیلی وقته سر نزدی شاید همین چندماه پیش خاهرشوهر من ۵۰۰ میلیون یه اپارتمان گرفت ۵۰ متری

واقعا جوک گفتی خندیدم منکه اندیشه نیستم ولی آشغالترین جای اندیشه که ته فاز ۱هستش هم با این قیمت پیدا نمیشه 🤣دقیق کجای اندیشه 

جوک گفته به این حتی بااین لونه مرغ هم نمیدن نه اونجا هیچ جا

دقیقا اصلا اطراف تهران کرج زیر ۲۵۰۰ ۵۰ متری نمیتونی اگه بتونی هم میمونه دستت بدون آسانسور منطقه بد اونو بدی طلا سودش بیشتر از خونه میشه