2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 8759 بازدید | 307 پست

خیر ابدا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

اندیشه شاید بشه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خونه سراغ دارم 64متری دو طبقه پول لازم گذاشته فروش 

2قیمتشه ولی 1و 800هم میده بنظرم 

اینو بگیری هر طبقه رو بدی رهن پولت جور میشه 

سمت بیمارستان 15خرداد ورامین 

بگیر واسه سرمایه گذاری بعده عید میره بالا بفروشش 

همین صبح اگهی های شهر زیبا رو دیدم ۴۰،۵۰ متری میتونید بخرید

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم بااین پول میتونی تو پاکدشت هم خونه بگیری شصت متری ایناخیلی هم نزدیکه تهرانه

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها چرا پرند اینقدر بدنامه؟میگن مخصوص‌ تیباسواراست

پرند جای خوبی نیست 

یه خونه سراغ دارم 64متری دو طبقه پول لازم گذاشته فروش 2قیمتشه ولی 1و 800هم میده بنظرم اینو بگیری هر ...

ورامین نه