2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 297 پست
ن بابا راحت باش خودشونم ناراضین ولی ۵ درصد خودشونو بخواب زدن

چی بگم والا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

جنوب تهران ۷۵ متری ۳ و نیم میلیارده خود تهران فک نکنم پیدا کنید ..

30 متری هم نیست ؟

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اینجورم نیست هر جا بخری بفروشی. دوست من پرند خونه داره. نمیدونم فاز چند من نرفتم. ولی گفت ۱ ...

خوب توی پرند خونه خیلی خوب سخت فروش میره من اونجا خونه دارم ولی مسکن مهر که با همین حدود پول میشه خرید مثل طلاست یه هفته ایی فروش میره باید کیسه مردم اون منطقه رو هم ببینی

واوان رو هم تو دیوار یه نگاهی بنداز محله خوبیه

داخل تهران؟ 

منطقه ۱۵ تهران میشه

واقعا هست همچین چیزی؟ 

واسه سرمایه گذاری ؟منم 1800 دارم میخوام یه خونه بگیرم بشه سرمایه

نه زندگی 

نه عزیزم اینجورم نیست هر جا بخری بفروشی. دوست من پرند خونه داره. نمیدونم فاز چند من نرفتم. ولی گفت ۱ ...

اتفاقا الان دانشجوها ک خیلی میرن اون سمت ..

کلا بازار املاک کساده 

باز بهتر از اینه ک نخرن دیگه همونم نشه خرید درسته؟

اره راضیم حداقل از تهران با اون گرونی و آلودگی خیلی بهتره ،عزبزم نمیشه که آدرس دقیق بدم 😂😂

نه منظورم فاز ۰ تا ۳ خوبه بقیش خیلی شلوغه مخصوصا مدرسه ها واسه بچه ها خوب نیست.و اینکه فقط از نظر الودگی خوبه.

برو سمت اسلامشهر

هیچ جوره تهران درنمیاد؟