2777
2789
عنوان

به نظرتون با یک میلیارد و 500 میشه تو تهران خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 7602 بازدید | 297 پست
کرج ما دنبال خونه ۱ میلیاردی واسه رهن هستیم دیگه تهران رو نمیدونم

خیلی سخته خدا لعنتشون کنه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی باید بگردی اطراف تهران و محله های پایین‌تر هست. رهنم بدی پولشو بذاری روش

پس بگردم هست 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

سمت پردیس رودهن اینا هم میتونی بری اونجا هواش خیلی خوبه ولی صبر نکن الان تبدیلش کن بعدا بزرگترش کن ت ...

ایشالا

چرا بین منطقه ۲۱ و ۲۲ هست

کجاها میشه؟ 

بابا تو هرجا میتونی بخر بعدا میفروشی ی جا بهتر میگیری پرند تازه ساخته خیلیم بزرگ شده من جدیدا رفتم و ...

نه عزیزم اینجورم نیست هر جا بخری بفروشی. دوست من پرند خونه داره. نمیدونم فاز چند من نرفتم. ولی گفت ۱۰۷ متره. الان سه ساله بروش نمیره. داخلشم خیلی خرج کرده ولی خودش میگه بخاطر جاش فروش نمیرا

باید بری منطقه های خیلی پایین بگردی . ولی اینکه فقط تو تهران باشی دلیل نشه یه خونه بدون سند یا خیلی سال ساخت بالا یا مشکل دار بخری بعدا فروشش سخت میشه له مشکل برمی خوری اگه اطراف بخری و یه خونه درست درمون سند دار خیلی بهتره نهایت چند سالی اجاره میدی معاملش و نقد شوندگیش خیلی بهتره

اندیشه میتونی ولی باید رهن بدی

یعنی چی باید رهن بدی 

چقد گرفتی؟ ماهی چقد قسط؟ چند ساله؟

اون موقع سال ۹۸

۸۰ تومن وام 

۱۰ تومن ۲۰ ۵۰ تومن 

با سودهای مختلف بود 

اولش گفتن مثلا ده درصد 

بعد فهمیدیم نه فقط ده میلیون ده در صد هست 

۱۸ و ۲۴ درصدی بودن بقیه 

تا همین دو سال پیش وام رو رفتم کامل به دفعه بقیه ش رو نقد دادم جلو جلو تسویه کردم 

رفتم برا تسویه 

گفتن تا الان سه میلیون دادی 

خندیدم گفتم من از سال ۹۸ ماهی یک و ششصد دادم 

گفتن تا الان فقط سودو دادی 

منم یه دفعه دادم تسویه کردم 

گفتم یه تومن بلوکه کو 

گفتن حتما خودت خرج کردی 

گفتم مگه میشه بلوکه بوده 

گفتن صورت حساب بگیر 

اونم برگه ای گفت ۱۵ هزار یا هفت هزار 

منم گفتم نمیخوام به جهنم سگ خورد 

خودشون خوردن 

اصلا بلوکه رو نمیشه خرج کرد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰