2777
2789
عنوان

ذکر یا دعای قرآنی میشناسید برای نرم شدن دل ظالم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 20 پست
چرا خدا جواب حاجت یک سری ادم هارو میده ولی مثلا من ن؟چطور باید حاجت خواست ک اجابت بشه چطور باید به خ ...

سوال اول چون علل و عوامل محیا شدن حاجاتشون جور شده. این خلاصه بود 

سوال دوم دعای توسل صغیر خوبه.و نزدیک شدن به خدا.این باید سر فرصت بیشتر توضیح بدم.

سوال سوم با هر واجبی شما به خدا نزدیک میشی و با دوری از هر گناهی .یعنی شما واجبات خود کامل انجام بدین محرمات کامل ترک کنید اینجوری به خدا نزدیک میشید.

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش نمی‌دونم که مدرکی باشه یا نه اماخب پدرم پول زده به حسابش چون پدرم و عموم با هم کلی خرید و فروش ...

ببین چون سند به نام پدرت نیست نمیشه کار خاصی کرد 

از جهت الزام به ایفای تعهد میشه اقدام کرد ولی خب مدرک یا توشته و شاهد باید باشه 

از حیث مطالبه طلب هم میتونه اقدام کنه و رسیدهارو ارائه بده اینجا اگر عموت ادایی کرد اثبات ادعا بعهده مدعی هست بنابراین باید تو روند قانونی قرار  بگیرین تا با توجه به دفاعیات اونا راه حل خوب پیشنهاد بدیم