2777
2789
من زندگی مرفه رو دوس دارم داشتن همدم خوب هم عالیه...اگر شوهرت نیاز مالی نداره خب ازدواجو ترجیح میدم

من فقط از لحاظ خونه یکم سختمه چون خونه ایی ک داره تهرانه و ۶۰ متره .ولی خوب همونم ارزشش ۵ میلیارده . بابام میگه جای پیشرفت داره پسره چون درآمدش خوبه. بنظرتون خوبه؟؟

ی چیز دیگه هم ک خیلی اذیتم میکنه اینه ک تا حالا رمان و اینا خونذین توی اونا پسرا خیلی رویایی هستن پ من توقعم از شوهرم اونجوری بود ولی الان مثلا این آقا پسر از لحاظ مالی اصلا شبیه اونا نیست . یا فیلما . 

من فقط از لحاظ خونه یکم سختمه چون خونه ایی ک داره تهرانه و ۶۰ متره .ولی خوب همونم ارزشش ۵ میلیارده . ...

زندگی واقعی اصلا شبیه رمان و فیلما نیست،فیلمای اینستا هم همش دروغ و چرت و پرته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اول باهاش مشاوره قبل از ازدواج میرفتم،چندجلسه بیرون میرفتم همه حرفامونو میزدیم اگر به درد هم می‌خ ...

عزیزم مشاور رفتیم تایید کرده . الان ۳ ماهه در ارتباطی من از این آدم هیچی چیز خیلی بدی ک نشه از گذشت ندیدم .حرفامونو باهم زدیم با زندگی مستقلی ام موافقت کرده و خودش ی خونه ی ۶۰ متری داره(کوچیک نیست بنظرتون)؟.

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

ممنون بابت نظرت♥️پلی عزیزم شما ازدواج کردین از روی تجربه میگین یعنی؟

بله متاهلم مستقل بودم بهتر بود اون طوری وابستگی مالیم کمتر بود به شوهرم حقوقش کمه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زندگی واقعی اصلا شبیه رمان و فیلما نیست،فیلمای اینستا هم همش دروغ و چرت و پرته

همون دیگه الان اونارو دیدم اصلا نمیتونم قبول کنم . این پسر خیلی پسر خوبیه یعنی الان ما چند نفریم باهم در شروف ازدواجیم این پسر از همشون سر تره از هر چیز بهترینش میزاره .

الان اینستا میبینین میگن ایران بدبختیه و اونایی ک مهاجرت میکنن خوشبختی من چون اول راهم واقعا نمیدونم کدوم راسته کدوم دروغ واقعا اگر از ایران مهاجرت نکنی نمیتونی طعم ی زندگی است بخشو بچشی؟ 

اهان .عزیزم ب نظرتون با حقوق ماهانه کم کم ۳۵ یا ۳۵ ب بالا میشه ی زندگی راحت داشت؟

اره عزیزم میشه پس انداز کرد درست به اندازه خرج بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره عزیزم میشه پس انداز کرد درست به اندازه خرج بشه

عزمزمه من از زندگی مشترک خیلی میترسم احساس میکنم تهش بدبختیه و کلا فلاکت .

میشه ی توضیح کوچیک از زندگی مشترک بهم بدی از دید خودت با دور بریات

عزمزمه من از زندگی مشترک خیلی میترسم احساس میکنم تهش بدبختیه و کلا فلاکت .میشه ی توضیح کوچیک از زندگ ...

نه این چه طرز فکری مشکل تو هر زندگی هست دوتا آدم دوتا خانواده متفاوت چه غریبه چه آشنا باز بشناسی عمر میگذره آدم خوبی باشه با تو کنار میاد تو باهاش صداقت داشته باشید باهم زندگی شیرین میشه ی طوری خدا براتون میسازه 

نه این چه طرز فکری مشکل تو هر زندگی هست دوتا آدم دوتا خانواده متفاوت چه غریبه چه آشنا باز بشناسی عمر ...

عزمزمه من بیست سالمه به نظرت زود نبست برای ازدواجم؟

آدم درس خونی ام نیستم ک بگم برم دنبال درس . میخواستم برم سرکار و اینا یا ی لیسانس بگیرم بعد برم سرکار 

عزمزمه من بیست سالمه به نظرت زود نبست برای ازدواجم؟آدم درس خونی ام نیستم ک بگم برم دنبال درس . میخوا ...

درس بخون کارکن مستقل شو هنوز جا داری واسه اینکه ی آدم خوب زندگیت

همون دیگه الان اونارو دیدم اصلا نمیتونم قبول کنم . این پسر خیلی پسر خوبیه یعنی الان ما چند نفریم باه ...

خب اشتباه میکنی آگاهانه داری گول یه مشت فیلم فیک رو میخوری،در مورد مهاجرت و زندگی تو ایرانم واقعا نمیدونم،اما اوضاع مالی خوبی داشته‌ باشه خب مشکلی نیست دیگه