2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همین طوری ادامه بده😀

من ک بهت گفتم  از نظر خودم نه اخلاق خوب دارم نه پول خوب نه قیافه خوب . ینی مجبورم مجرد رو انتخاب کنم . 

شما ک شرایطت خوبه عشق ازدواجم هستی . چرا 28؟

من اگه میخاستم با اولین زنگ قبول منم تا الان نمیموندم برو بابا واقعا مشکل داری ریپلای نکن

اینجا اگه حرفی نداشته باشن کاربرا . تهش ب طرف میگن مشکل داری . مخصوصا اگه مرد باشه،!

من ک بهت گفتم از نظر خودم نه اخلاق خوب دارم نه پول خوب نه قیافه خوب . ینی مجبورم مجرد رو انتخاب کنم ...

اولا عشق ازدواج درستم نه هر کسی 

دوما خوب خودتو شناختی میخاستم یه درصد زاویه دیدت تغییر کنه با حرفام ک انگاری نشد کلا تراپیستت راست گفته آدمش نیستی

اولا عشق ازدواج درستم نه هر کسی دوما خوب خودتو شناختی میخاستم یه درصد زاویه دیدت تغییر کنه با حرفام ...

تراپیستم نگفت ادمش نیستی. گفت دخترای الان توقعشون بالاس.خدا رپ بنده نیستن.   دنبال دردسر نگرد . 

طرف مثلا پدرش کارمنده. یا قیافش معمولیه.  دنبال تاجر با قد 2 متر میگرده . تو اینجا هم زیادت.  

همون دیکه . خودم ادم خوبی نیستم. من کلی شکست و کلی عقده و طرحواره دارم ک بعد،ازدواج ممکنه سر طرف خا ...

خب چرا اول درمان نمیری؟

درسته هر دو طرف اخلاق های بد داشته باشن ولی آدم باید قبل ازدواج خودشو اصلاح کنه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
تراپیستم نگفت ادمش نیستی. گفت دخترای الان توقعشون بالاس.خدا رپ بنده نیستن. دنبال دردسر نگرد . طرف ...

تو که دانشجوی دکترا هستی قراره بشی استاد دانشگاه 

ما استاد مجرد داشتیم به خدا روزی صد تا پیشنهاد می‌گرفت از دخترا 

اگه رو اخلاقت کار نکنی مجبوری همیشه مجرد بمونی 🤌 

کامتا  رو خوندم خیلی اعصابت خرابه🙃

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

تراپیستم نگفت ادمش نیستی. گفت دخترای الان توقعشون بالاس.خدا رپ بنده نیستن. دنبال دردسر نگرد . طرف ...

اون طورم نیست همه جور پیدا میشه خودم دیدم واقعا

ولی اکثریت توقعا بالاست

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉