بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لبو فروش میشنایم ۳ ماه زمستون بالای ۸۰۰ میلیون درامد داره.😐😐😐یکی هست سر کوچمون از ۴ عصر تا ۲ شب ب ...
وای دمشون گرررم 😂من هر وقت از کنارشون رد میشدم میگفت اخی بنده خدا ها تو سرما منتظرن یکی بیاد یه لبویی چیزی ازشون بخره😂😂🤦🏻♀️فکر کنم اونا باید دلشون به حال من بسوزه🤣
M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
اگه صاحب نونوا باشه ارهولی اینقدر کارشون سخته که نگوبنده های خدا خیلی اذیت میشن
دقیقا بعضی کارا در مقابل زحمتاش و دردسراش چیزی نیست اونم تو این مملکت میدونین هزینه های جانبی یک مغازه مث اب و برق و گاز بیمه کارگرا وووو مالیات اوو چیرای دیگ
کجاش کمه؟ ما با ماهی ۲۰ تومن داریم زندگی میکنیم سه نفرم هستیم خیلی راضی ام هستیم مگه چقدر خرج داره ی ...
اره والا همینو بگو من خواهر خودم داره نزدیک نوزده تومن حقوق میگیرن تازه دو تا بچه هم داره والا زندگیشونم خوبه درسته نمیتونن خیلی از هزینه ها و قر و فر هارو داشته باشن یا مثلا هر ماه به خودشون برسن و لباسو.. ولی یه زندگی معمولی و خوبو دارن
M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
وای دمشون گرررم 😂من هر وقت از کنارشون رد میشدم میگفت اخی بنده خدا ها تو سرما منتظرن یکی بیاد یه لب ...
ت هر صنفی باشی جنم عرصه داشته باشی نونت ت روعن حالا بگو کارگری.
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚