مینوحیبی مدیر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1431 عنوان ایاااا واقعا درامد نونوا 40 میلیونه😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 205 پست از این به بعد به نونوا ها باید از یه دید دیگه نگاه کنم😐👋🏻اندازه دکتری حقوق دارن ماشاءالله M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨ دیروز | 08:03 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panda_na عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1511 مستاجریم ماهی ام ۵ میدیم اجاره ۲ هم قسطه بقیه هم خرج خونه و خودمون و پس انداز اونقدر سخت نیست زندگی ... خب اگه تهران باشید بعید میدونم جایی اجاره هنوز این رقم که میگید باشه🥲
بهارنارنجمممممم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1951 نگفت درآمدش کمهگفت حسی بهش ندارم تو کامنت ها گفته بود برای من کمه درامدش گفت کسایی که میشناسم پولدارن ولی نمیتونن شوهر من بشن بقیه هم گدا گشنه ان کامنت هاشو بخون کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم
بهارنارنجمممممم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1951 خب اگه تهران باشید بعید میدونم جایی اجاره هنوز این رقم که میگید باشه🥲 اتفاقا تهران هستیم، نیرو هوایی ام هستیم عزیزم مگه خونه حتماباید ۳ خواب و ۳۰۰ متری باشه 😁؟ کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1431 خدا بمیرم حقوق نظامیا خیلی کم خیلی اره کمه همسر من نظامیه نزدیک 17 و نیم حقوق میگیره بماند که الان همش داره میره پای وام M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
بهارنارنجمممممم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1951 اره والا همینو بگو من خواهر خودم داره نزدیک نوزده تومن حقوق میگیرن تازه دو تا بچه هم داره والا زندگی ... دقیقا، والا مام توقعمون خونه فرشته و سفر دبی و لباس و لوازم ارایش دیور و شنل بود خب کم بود 🗿😂 کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم
mehhhr عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 4364 تو کامنت ها گفته بود برای من کمه درامدش گفت کسایی که میشناسم پولدارن ولی نمیتونن شوهر من بشن بقیه هم ... خخ حالا بری زندگی خود استاتره در بیاری میبینی تو عمرش ۶۰ میلیون خرج نکرد 🤪
بهارنارنجمممممم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1951 خخ حالا بری زندگی خود استاتره در بیاری میبینی تو عمرش ۶۰ میلیون خرج نکرد 🤪 دقیقااا من مونده بودم خودش کیه و چیه که میگه همه گداگشنه ان؟ و اینکه گفته پولدارایی که میشناسم نمیتونن شوهر من بشن چه وقاحتی واقعا 😐😐 کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم
مینوحیبی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1431 دقیقااا من مونده بودم خودش کیه و چیه که میگه همه گداگشنه ان؟ و اینکه گفته پولدارایی که میشناسم نمیتو ... خودش شغلش چیه مگه M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨
تینتاک95 عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 856 یه دختره تاپیک زده بود خواستگارم نونواس ۴۰ تا ۶۰ ملیون در میاره ولی کمه درامدش 😐🤣🤣 عزیزم بیشتر از ایناست
بهارنارنجمممممم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1951 خودش شغلش چیه مگه بیکار خونه بابا منتظر خواستگار 🗿🗿سنشم داره میره بالا کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم
sharbatalbalooo عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2397 چهل تومن مگه چیه، خب حقوق شاگردها، پول برق و .... تهش چی میمونه؟ من شوهرمصد تومن ماهیانه درمیاره ول ... درآمد خالص رو میگه
mehhhr عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 4364 دقیقااا من مونده بودم خودش کیه و چیه که میگه همه گداگشنه ان؟ و اینکه گفته پولدارایی که میشناسم نمیتو ... فضای مجازی دیگ شده جای عقده گشایی یک عده
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 12479 حقوقش که خوبه..ولی اینم درنظر داشته باشین کارشون هم سخت وساعت کاریشون زیاده. روزی سه بار پخت دارن. هربار چندساعت.تازه قبلش هم باید خمیرکنن پارسا پسرمامان😍
pezeshk_kocholo عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 2704 برای منم سوال شد واقعا چون یکی از اقوام نانوا هست درآمدش ۱۳تومنه البته نانوایی برای خودش نیست پزشک کوچولو🩺📚