2777
2789
عنوان

شوهرم عقیده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 81 پست

چه دختر چه پسر وقتی اشتباهی میکنن باید تنبیه بشن اما این تنبیه به هیچ وجه نباید با زدن و اسیب بدنی باشه

مثلا چند ساعت از تلویزیون یا اسباب بازی مورد علاقشون محروم بشن،ازبیرون رفتن محروم بشن یا تو اتاق بمونن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عقیدش قدیمیه دیگه، تو با یه شب حرف زدن نمیتونی عوضش کنیتنها راهت اینه وقتی پسردار شدین پشت پسرت ب ...

آره پروسه سختی اگه پسر دار بشم 

نگرانیم اینکه بعد دیگه از باباش حساب نبره اگه من پشت اونو بگیرم

آره پروسه سختی اگه پسر دار بشم نگرانیم اینکه بعد دیگه از باباش حساب نبره اگه من پشت اونو بگیرم

نه منظورم اینه از اول انقد حساسیتت رو نشون بده که نخواد بهش بگه بالای چشمت ابرویه😅😅

حالا انشاله بچه دار شدی، کم کم خودتون دستتون میاد رفتار با بچه

از الان با این فکرا خودتو اذیت نکن

شوهر من تو عقد میگفت 10 تا بچه هم بیاری، اندازه پسر داداشم دوسشون ندارم😒منم ناراحت میشدم غصه میخوردم

الان بخاطر پسرمون، سه ماهه اون بچه داداششو خونمون راه نداده. چون حرف زشت گفته بود به پسرم 

انشالله پسر دار میشی و متوجه میشی که چقد برعکس اینکه نشونمون دادن پسرا چقد احساساتی و مهربونن.درسته ...

اشتباهه میگن هدیه هم ک می‌گیرید اپل برای دخترها بگیرید بعد بقیه اعضای خانواده اینم خودش تبعیض