2777
2789
عنوان

شوهرم عقیده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 81 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی چی بگم..

انشالله پسر دار میشی و متوجه میشی که چقد برعکس اینکه نشونمون دادن پسرا چقد احساساتی و مهربونن.درسته فضولن ولی مهربونن.من هم دختر دارم هم پسر .پسراخیلی مهربونن.شوهرم هم دخترمو لوس کرده برعکس میخواد به پسرم سخت بگیره هر چتد اصلا بچه هارو نمیزنه.ولی من اصلا بش اجازه تبعیض نمیدم.گاهی میگه این پسره اشکالی نداره اگه کیفش کهنه باشه و خیلی چیزای دیگه ولی این دختره براش بگیر.ولی من قشنگ میرم اول برا پسرم میگیرم بعد دخترم.چون اون بزرگتره و تو دوره حساسیه.

فقط اونایی که میگن شوهرت درست میگه شما تو چه خانواده ای بزرگ شدین که کتک زدن پسر رو درست میدونید ؟

حالا اگر برعکسش بود صدتا فحش به شوهر استارتر می‌دادین که ضد زنه و فلان 

نه استارتر جان من یه پسر ۱۵ ساله دارم نه من نه همسرم نازک‌تر از گل بهش نمیگیم همیشه بهش محبت میکنیم همه جوره 

کارتش همیشه پر پول هر چی بخواد در حد توانمون آماده میکنیم براش 

محبت میکنیم بغلش میکنیم میبوسیمش 

پسر هم خیلی محبت و توجه میخواد 

من رو پسرم حساسم باباش بخواد دست روش بلند کنه دستشو میشکنم 

نزاری این کارو بکنه میدونی پسرت چقدر آسیب میبینه پسر بچه ها شخصیتشون کنار باباشون شکل میگیره و اعتماد به نفسشون با تائید گرفتن از پدرشون شکل میگیره اون باباش کتکش بزنه هیچ اعتماد به نفسی براش نمی مونه 

شوهرت بردار ببر پیش مشاور 

بهترین دین انسانیت

انشالله پسر دار میشی و متوجه میشی که چقد برعکس اینکه نشونمون دادن پسرا چقد احساساتی و مهربونن.درسته ...

خدا حفظشون کنه هم برا تو و هم همسرتون❤️. هم دختر هم پسر هردو مهربونن ولی همه‌یکی نیستن

میبینی ی پسر خیلی مهربونه ولی یکی پیدا میشه اخلاقش بلانسبت عین سگه. دخترا هم همینطور

پس نمیشه کلی نظر داد

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

انشالله پسر دار میشی و متوجه میشی که چقد برعکس اینکه نشونمون دادن پسرا چقد احساساتی و مهربونن.درسته ...

درسته،پسرم یه سال معلمشون خانم بود، خانمشون هم اصلا حوصله نداشت، رفتار درستی هم با بچه ها نداشت،ولی تو جلسه ی اولیا میگفت،محبت پسرا یه چیز دیگس، خیلی با معرفتن،

حالا اگه اسی درمورد دختر این حرفو میزد همه میگفتن شوهرت عهد بوقیه و اینا، ولی الان فهمیدیم کیا عهد قلقلی میرزان با تفکر متحجرانشون.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من رو پسرم حساسم باباش بخواد دست روش بلند کنه دستشو میشکنم نزاری این کارو بکنه میدونی پسرت چقدر آسیب ...

منم انقد به پسرم حساسم گناه دارن یعنی چی بزننشون.خودم بچه که بود گاهی از دستم در میرفت و کلی بعدش عذاب وجدان داستم و گریه میکردم .بخدا میومد میگفت مامان گریه نکن درد نداست فقط گریه نکن.ولی دخترم تخس میکنه با اینکه کوچیکه ولی سرسنگین میشه.حالا منم نمیزنم اصلا گاهی یه کوچولو در میرفت.

عزیزم خدا حفظشون کنه من پسر نداشتم .اصلا نمیدونم تربیت پسر بچه ها جچوریه امیدوارم از پسش برمیام 😫🤷 ...

پسر دار بشی متوجه میشی با اون همه شیطنت و شلوغیشون چقدر مظلومن و چقدر وابسته مامانشون هستن چشمشون همه ش به مادرشون میشه برعکس دخترا که کلا زرنگن و میتونن گلیم خودشون از آب بکشن پسرا مظلومن تو این مورد 

بهترین دین انسانیت

خدا حفظشون کنه هم برا تو و هم همسرتون❤️. هم دختر هم پسر هردو مهربونن ولی همه‌یکی نیستنمیبینی ی پسر خ ...

عزیزم هر دوشون خوبن و جونم براشون میره.ولی کلا پسرا مهربونترن برا مادر.دخترا برا پدر.اینو همه میگن و من کلا تعصب دارم به پسرم و اصلا زشت نمی دونم چون همسرم هم به دخترم تعصب داره .اینم به اون در.

منم انقد به پسرم حساسم گناه دارن یعنی چی بزننشون.خودم بچه که بود گاهی از دستم در میرفت و کلی بعدش عذ ...

آره خداییش پسرا از دخترا حتی مظلومترن اصلا اینکه پسرا اینقدر وابسته ماماناشون چشمشون بیشتر به مادراشونه خیلی دلم میشکنه  💔

بهترین دین انسانیت

تجربه داشتی؟

زیاددیدم بذاربیاداونوقت بایدوقت بگیری دودقیقه بذاره توهم بغلش کنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید