اشتباهه میگن هدیه هم ک میگیرید اپل برای دخترها بگیرید بعد بقیه اعضای خانواده اینم خودش تبعیض
کاری به گفته ها و اراجیف بقیه ندارم یه سری اطلاعات و حرفای غلط کردن تو ذهن ما.بچه بزرگتر و نوجوان بیشتر نیاز داره تا بچه کوچکتر.همین کارارو کردید دخترای الان چقد لوس شدن.یعنی چی باید اول برا اونا هدیه خرید.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاری به گفته ها و اراجیف بقیه ندارم یه سری اطلاعات و حرفای غلط کردن تو ذهن ما.بچه بزرگتر و نوجوان بی ...
روایت داریم اصلا
هرکس به بازار رود و هدیه ای برای خانواده اش بخرد و ببرد، مانند کسی است که برای نیازمندان صدقه می برد باید، قبل از پسران، به دختران بدهد، زیرا کسی که دخترش را شادمان کند، مانند کسی است که یک بنده از فرزندان اسماعیل را آزاد کرده است
[QUOTE=367534441]روایت داریم اصلا هرکس به بازار رود و هدیه ای برای خانواده اش بخرد و ببرد، مانند کسی است که روایت و احادیث خیلی ها مربوط به زمان خودشون هستن.تو اینکارو بکن ببین بچه هات حسادت میکنن یا نه .یا به جون هم می اندازی یا نه.شما کادو بخر برا دخترا.پدرم پسرو بزنه.
روایت داریم اصلا هرکس به بازار رود و هدیه ای برای خانواده اش بخرد و ببرد، مانند کسی است که برای نیاز ...
شما کافیه برا هر دو لباس یه شکل بخری بازم میگن مامان برا اون بهتره تو بیشتر اونو دوست داری .تو هنوز دو تا بچه نداری و نمی دونی چطوریه .مثل هوو هستن با هم.با اینکه همو دوست دارن ولی همش فک میکنن تو اون دوست نداری و خواهر برادرشو دوست داری.حالا کافیه یه تبعیض هم بزاری.
منم که اینجا از پسر دفاع کردم دخترم خیلی دوست دارم.پسرم میفرستم سر کار با پدرش .اینکه از پسر گفتم فک نکن خیلی لوسش کردم.خیلی هم اقاس